2777
2789

هروقت نامزدم میاد تا میبیننم میگن چی برات آورد

چندین بار جوابشونو محکم دادم یا اصن محل ندادم

نمیدونم واقعا چه ربطی به اونا داره

الانم نامزدم رفته

عمم زنگ زده چندبار جوابشو ندادم دوباره زنگ زد برداشتم گفت وقتی رفت چی برات خرید😐

بعد سکوت کردم هیچی نگفتم دوباره گفت تو چی براش گرفتی/:

ینی انقد بیکارن که براشون مهمه ما چی برا هم میگیریم؟

من خوشم نمیاد همه چیو تریف کنم برا همه

حتی برا مامان خودمم تعریف نمیکنم

دفعه دیگه اگه پرسیدن چه جوابی بهشون بدم؟

بمانم بمانی ببینند بمیرند🤍🧿•                                      تویی تنها ساکن قلب این دختر ؛🤍.           تو نوری هستی که قلبمو گرم نگه داشتی❤️‍🔥.https://www.ninisite.com/discussion/topic/13582698/%d8%af%d8%a7%d8%b3%d8%aa%d8%a7%d9%86-%d8%b9%d8%a7%d8%b4%d9%82%d8%a7%d9%86%d9%87-%da%a9%d9%88%d8%aa%d8%a7%d9%87?postId=338050990 اگه داستان کوتاه عاشقونه دوس داری بیا تو تاپیکم

همین سکوتت کافیه براشون 

عادت کردن راجع به همه چیز پرس و جو کنن و 40 ساله دارن با این مدلشون زندگی میکنن تو که نمیتونی تغییرشون بدی. فقط بی اهمیت باش، اونقدری این رفتار اشتباهشون ارزش نداره که تاپیک بزنی دیوونه شدم! 

نیازی نیست حتما انسان بزرگی باشید، تنها انسان بودن کافیست!         زندگی برام یه گُلِه، یه گل خاردار که با قضاوتهای بقیه وحشی شده، که هروقت هر اتفاقی افتاده زندگیو محکوم کردن و بهش لعنت فرستادن و حالا خودِ همون زندگی از همه خسته تره... من این گلو بغل میکنم با تمااام وجودم و با همه‌ی خارهاش، زخمی شدنمو به جون میخرم ولی تهِ تهش مرهم این گل آسیب دیده میشم و دوتامون با هم یکی میشیم 🙃💫✨                                                    1. حوصله بحث با کسیو ندارم پس اگه نظرت مخالفمه و دنبال تحمیل و بحثی ریپ نزن   2. با کسی سرِ جنگ ندارم ( جز آدمای خودبرتربین و کسایی که پز میدن) پس مراقب لحنتون باشید و از دستم ناراحت نشید   3. آقایون درخواست ندن                                                          ❤️‍🩹 هرکس داستانی دارد که اگر آن را کامل بخوانی هرگز نمی‌توانی از او متنفر باشی...! ( آروین یالوم)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همین سکوتت کافیه براشون عادت کردن راجع به همه چیز پرس و جو کنن و 40 ساله دارن با این مدلشون زندگی می ...

این فقط یذره از رفتاراشون بود

خیلی غیرقابل تحملن

من هیچوقت نخاستم خودمو درگیر این مسخره بازیاشون کنم ولی انگار متوجه نیستن اصن

بمانم بمانی ببینند بمیرند🤍🧿•                                      تویی تنها ساکن قلب این دختر ؛🤍.           تو نوری هستی که قلبمو گرم نگه داشتی❤️‍🔥.https://www.ninisite.com/discussion/topic/13582698/%d8%af%d8%a7%d8%b3%d8%aa%d8%a7%d9%86-%d8%b9%d8%a7%d8%b4%d9%82%d8%a7%d9%86%d9%87-%da%a9%d9%88%d8%aa%d8%a7%d9%87?postId=338050990 اگه داستان کوتاه عاشقونه دوس داری بیا تو تاپیکم