2777
2789
عنوان

معایب تک فرزند بودن چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 301 بازدید | 39 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر کدوم مزایا ومعایب خودشونو دارن همه ی توجه و فشار روی یدونه بچه میوفته ولی اگه دوتا یا بیشتر باشن اگه خوب تربیت بشن میتونن همبازی هم باشن  اگه خوب بزرگ بشن پشتیبان هم  باشن و پدرومادر هم وقت بیشتری خواهند داشت تا باهم باشن 

به عنوان یه تک فرزند خانواده بگم ؟

انتظار دارن تا اخر عمر پیششون باشم و از ایندم و همچی بگذرم به خاطر اونا حتی از تحصیل و محل زندگی و ...

کل فشار خانواده رو دوش منه از من انتظارات زیادی دارن 

از اونورم حساسیتشون رو من بیشتره  زیاد گیر میدن و بقیه می گن علتش اینه چون مامان بابات یدونه بچه دارن باید حساس باشن روت 

کسی رو ندارم باهاش حرف بزنم 

کسی همراهم نیست کسی درکم نمی کنه و ....

ولی مزایا هم زیاد داره از حق نگذریم😆

از چه نظر

همه نظر 

تنهایی واقعا بده 

خونه ی سوت و کور

حالا شاید بگی اره از لحاظ مالی خوبه تامین ولی من دوس نداشتم ب شخصه یه همدم نیاز داشتم همیشه

اینام ک میگن دوست باید داشته باشی

من اندازه موهای سرم دوست دارم اجتماعی‌ام ولی صد درصد هیچوقت دوستا تو رو بیشتر از خواهرشون دوست ندارن و یه جایی از زندگیت میرن

عزیزم من تک فرزندم هم معایب داره هم مزایا.معایبش اینه که وقتی بچه بودم چون تنها بودم کسی نبودباهام بازی کنه اذیت میشدم و بچه ای بودم که دنبال دوست بودم در نتیجه احساس میکنم که گاهی خیلی صدم رو براشون میزاشتم ولی الان کهبزرگ شدم وقتی میبینم بعضی خواهربرادرا چطور به جون هم افتادن خداروشکر میکنم که تک هستم.معایب دیگش اینه من مثلا مامانم چون یک دونه بچه داره وخیلی حساسه بااینکه۳۰ سالمه ولی هنوز خیلییییییی روم حساسه.مزایاش هم اینه توجه بیشتر هرچی بخوای برات فراهمه فقط سعی کن لوس بار نیاد مثلا من اصلا لوس نیستم در عین اینکه مادرم روم حساسه ولی خیلی جدی هم هست من بااینکه دخترم ولی خدارو شکر صدتا پسر روحریفم

انتظار دارن تا اخر عمر پیششون باشم و از ایندم و همچی بگذرم به خاطر اونا حتی از تحصیل و محل زندگی و . ...

وای دقیقا 

مامانم نمیزاره دانشگاه جلی دیگه برم من عاشق خوابگاه بودم ولی دلم نمیاد دیگه تنها میشن

قضیه این نیست که «بچه تک» زندگیش خوبه یا «بچه‌ای که تک نیست»

اینا همش به شرایط و خانواده برمیگرده

هرکس یه مدل زندگی خاص خودش رو داره و بر اساس همون راضی یا ناراضیه

قرار نیست درمورد خانواده شما هم صدق کنه 

وقتی شرایط خوب نیست، یه بچه هم زیادیه

وقتی شرایط خوبه و خانواده ظرفیت پذیرش یه بچه رو داره، خیلی هم عالی به میزان لازم بچه بیارید✨

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.