2821
2789

من حدود ۱۵ سال پیش گواهینامه گرفتم .ولی بعداز اون هیچوقت پشت فرمون تنهایی ننشستم .

الان شرایطم جوریه که خیلی نیاز دارم که بتونم خودم رانندگی کنم .

همه دنیام ،همه سرمایه زندگیم بچه هامن . باهاشون بزرگ شدم مادرشدم .اصلن زندگی من از وقتیکه طعم مادری رو چشیدم شروع شد و اونوقت بود که انگار خدا منو دید و بهم همه چی داد . دستهای کوچولویی که هرروز لمست میکنه بغلت میکنه و بوست میکنه ‌.تمام تلاشمو میکنم تا آینده درخشانی براتون بسازم فسقلی های من . از خدا میخوام این حس ناب و به همه چشم انتظارهای نینی سایت ببخشه و خدا دل همه رو شاد کنه آمین یا رب العالمین 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اولین دفعه تونستم تو آزمون قبول بشم و گواهیناممو بگیرم .

یکی دوبار با شوهرم نشستم پشت فرمون هی میگه توهیچی بلد نیستی من تمیتونم ماشینو دست تو بدم .

اینم بگم رانندگی خودش تا یکی دوسال افتضاح بودااااا 

هرکی میدید بهم میگفت نمیترسی تو ماشین پیشش میشینی ☹ ولی من همیشه ازش طرفداری کرده بودم یا حداقل اصلا به روش نیاورده بودم 

اونوقت خودش اعتماد به نفسمو از بین میبره 

همه دنیام ،همه سرمایه زندگیم بچه هامن . باهاشون بزرگ شدم مادرشدم .اصلن زندگی من از وقتیکه طعم مادری رو چشیدم شروع شد و اونوقت بود که انگار خدا منو دید و بهم همه چی داد . دستهای کوچولویی که هرروز لمست میکنه بغلت میکنه و بوست میکنه ‌.تمام تلاشمو میکنم تا آینده درخشانی براتون بسازم فسقلی های من . از خدا میخوام این حس ناب و به همه چشم انتظارهای نینی سایت ببخشه و خدا دل همه رو شاد کنه آمین یا رب العالمین 

گواهینامت تمدید کردی؟ یه مدت با یه نفر که حوصله دار هم باشه رانندگی‌کن، کم کم راه میفتی

اره چندسال پیش تمدید کردم .

متاسفانه اون یه نفرو ندارم .

ببخشید گواهی نامه رو برای قاب زدن به دیوار میگیرید ؟ایشالا که بلدی بشین پشت فرمون

به نظرتون ماشینو تنهایی ببرم بیرون خطرناکه 

کسی تجربه دچنین کاریو داره ؟!

اولین دفعه تونستم تو آزمون قبول بشم و گواهیناممو بگیرم .یکی دوبار با شوهرم نشستم پشت فرمون هی میگه ت ...

با شوهرت اصلا و ابدا نشین

اگ یک راننده ک ترجیحا خانوم هم باشه دارین با اون بشین در حد دو سه بار

اگ هم نیست برو دو یا 3 جلسه خصوصی بگیر و بعدش هر روز خودت یک ساعت برو دور شهر بگرد تنهایی با ماشین

ترست طبیعیه همه همینجور بودن

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

2825
2823
2791
2779
2792