2777
2789
عنوان

مادرشوهرم به من بدهکار بود

| مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 28 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوب کردی

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
واقعا از ته دلم میگفتم ولی خب شوهرم هم حق این کار رو نداشت

ی دوست بالاتر درست گفتن. اعتراضت رو درست ب شوهرت نرسوندی شوهرت فکر کرده تو از  پس نگرفتن پول ناراحتی درصورتی که شما از دخالت بیجای شوهرت ناراحت  شدی  من خوشم نمیاد زن و شوهر بینشون حساب کتاب باشه  البته نظر شخصی منه درست وغلطش نمیدونم  اگه جات بودم حتی اگه ناراحت شده بودم و میخواستم پول رو پس بگیرم ب ی روش دیگه از شوهرم میگرفتم یا با خودم  میگفتم اینبار رفت فدای سرم  از این ب بعد هر وقت خانواده همسر قرض خواستن ب خود شوهرم میگم قرض بده که پس گرفتن یا نگرفتن از جیب خودش باشه

آره نباید دخالت میکرد الآنم خوب گفتی دفعه بعد دخالت نمیکنه منم قرض میدم مادرشوهر اون نمیاد به خودم پ ...

برامن ک اصلا ن ب خودم‌میده ن ب شوهرم 

ی بار بهش پول قرض دادم اوایل عروسیمون بود ۴۵ تومن اینا بود هربار‌منو میدید۵ تومن۵تومن بهم پس‌میدادم حالا ۴تا ملک داره ینی‌میخوام بگم آدم گدایی نیس کلی طلا داره و... آخرسرم‌گفتم نمیخوام بقیش واسه خودت دگ‌بعداز اون‌بهش پول قرض ندادم

برامن ک اصلا ن ب خودم‌میده ن ب شوهرم ی بار بهش پول قرض دادم اوایل عروسیمون بود ۴۵ تومن اینا بود هربا ...

هی خواهر دوست شوهرم اومد خونه مون بچه ام بدنیا اومد بهش هدیه داد پول. مادرشوهرش گفت بریم قصابی بردمش گوشت خرید اندازه همون پول و گفت پول ندارن منم مجبور شدم پولشو با همون دوره دادم گوشتو برد برای خونه برادر شوهرم. بعدش فهمیدم چه کلکی بهم زد و چقدر حرص خوردم 

هی خواهر دوست شوهرم اومد خونه مون بچه ام بدنیا اومد بهش هدیه داد پول. مادرشوهرش گفت بریم قصابی بردمش ...

ب چشم صدقه بهش نگاه کن.بگو خدایا این صدقه سربچم و خودم و شوهرم بود انشاءالله ک‌بلا از خونمون ب این‌واسطه دور بشه.اینجوری اونا هم صدقه خور محسوب میشن