2777
2789
عنوان

نظر بدین بله بدم یا نه کمککککک

122 بازدید | 21 پست

خب میخوام داستان آشناییم با یه پسری رو تعریف کنم براتون...

من اخیرا با یه آقایی آشنا شدم اینم تو پرانتز بگم که بیست و دو سالمه، قبلا تجربه رابطه هم داشتم که متاسفانه موفق نبودم و اثر بدی روم گذاشته بود این آقا از نا کجاآباد یهویی پیداش شد

خیلی به دلم نشست،هم اخلاقش هم رفتارش خیلی خوب و محترمانه باهام بود اونم یه رابطه ناموفق داشت و یجورایی درک کردیم همو،زخمای همو خوب کردیم

خلاصه سرتون رو درد نیارم دو ماه از آشناییمون گذشته بود  که پیشنهاد ازدواج داد بهم کاملا جدی گفت میخوام بیام خواستگاری حتی با خانواده‌ش هم صحبت کرد و اونا راضی ان

منتها چندتا مشکل هست اولیش اینه که ایشون از یه استان دیگس من از یه استان دیگه یعنی حدود هفت هشت ساعتی فاصله داریم و تا الان(سه ماهو بیست روزه باهمیم) فقط دوبار همو دیدیم،و خیلی برای من عجیب بود که چطور تو این مدت کم انقدر جدی شد و وقتی من از نگرانیم گفتم گفت حق داری ولی من همه چیز راجع به خودم رو بهت گفتم حتی با خانوادم آشنات کردم، راجع به همه چیز،شغلم، همه شرایطم بهت توضیح دادم و از این حرفا...

مشکل دیگه اینه که ایشون شغلش مکانیک ولی من حقوق خوندم میخوام آزمون وکالت بدم و میترسم ازدواج کنم نتونم درس بخونم😭

ایشون به من گفت به خانوادم بگم راجع به اینکه جدی قراره بیان خواستگاری...

من اگر خوبم اگر بد تو برو خود را باش🙂

و تفکرش راجع به همسر شاغل؟ 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

سنی نداری رد کن بنظرم اینده درخشان در انتظارته

ولی خود دانی

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آخه پسر خوبیه🥲

پسرخوب و مجازی نمیشه شناخت 

میری سر زندگی میبینی یا خدا این اصلا اون نیست 

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

وقتی به خانواده‌م راجع بهش گفتم

خیلی تمایل نشون ندادن

پدرم میگه قراره درس بخونی ممکنه مانعت بشه 

این همه زحمت کشیدی هیچ و پوچ بشه 

نمیدونم چیکار کنمممم

پسرخوب و مجازی نمیشه شناخت میری سر زندگی میبینی یا خدا این اصلا اون نیست

ما دوباری که همو دیدیم بیشتر از دو روز باهم بودیم یعنی دیدم کارا و رفتاراشو

میگه مشکلی ندارم

با ۳ماه  صحبت نمیشه مطلق بگی پسر خوبیه. باید بری تحقیق. برید پیش مشاوره. محک بزنیش.. اون اصلا حاضر میشه بیاد شهر تو زندکی کنه.. تو اگر وکیل بشی. ممکنه پرونده راه دورم قبپل کنی. در اون صورت نظرش چیه؟! که تنها بری شهر دیگه 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

ما دوباری که همو دیدیم بیشتر از دو روز باهم بودیم یعنی دیدم کارا و رفتاراشو

من با شوهرم سه سال دوست بودم

دوسال زندگی کردیم بعد عقد کردیم 

سر سفره عقد رنگ عوض کرد خرش از پل گذشت 

زندگی زناشویی و زیر سقف رفتن راحته ولی انتخاب ادم درست سخته

انشالله به حق بزرگی خداوندمتعال بختت خوب باشه با چشم باز انتخاب کن عجله نکن همه جوانب و بسنج

با ۳ماه صحبت نمیشه مطلق بگی پسر خوبیه. باید بری تحقیق. برید پیش مشاوره. محک بزنیش.. اون اصلا حاضر م ...

شهر ما که نمیاد من باید برم شهر اونا

تازه یچیز دیگم هست

اینکه خونه پدر اینا دو طبقه‌س و احتمالا یمدتی اونجا باید بمونیم

شهر ما که نمیاد من باید برم شهر اوناتازه یچیز دیگم هستاینکه خونه پدر اینا دو طبقه‌س و احتمالا یمدتی ...

دیکه قوز بالا قوز. نظر من که منفیه 

من با شوهرم سه سال دوست بودمدوسال زندگی کردیم بعد عقد کردیم سر سفره عقد رنگ عوض کرد خرش از پل گذشت ز ...

درست میگی عزیزم خیلی سخته واقعا 

من آدم ازدواجی هم نبودم یعنی به ازدواج فکرم نمیکردم این مسئله که پیش اومد خیلی همه چیز عوض شد و موندم چیکار کنم🙁