2777
2789

لطفاً اگر دلیلش میدونید بگید خسته شدم .شما ها در مقابل ریز بینی شوهرتون چه رفتار داشتید تا خودتون اذیت نشی. یا اون اصلاح بشه ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی عوض نمیشه 

تو باید خودتو عوض کنی ویاد بگیری که نسبت به کاراش بی اهمیت بشی

نی نی یار لطفا پاسخ گو باش چرا بی دلیل کاربری منو تعلیق کردی ؟؟؟؟؟بسه دیگه خستم کردی این سومین باره 🥲

ببین سعی کن بذاری خودش کارارو بکنه

شوهر من اکثرا خودش آشپزی میکنه 

یه چایی میذارم ایراد میگیره امروز گفت تو دیگه نذار. تو نظافت یه عمر غر زد محل ندادم عادت کرده. یه نق میزنه گاهی اما بعدش ول میکنه میره دیگه 

من همسرم اوایل به شدت سخت گیر بود. به یک چیزایی گیر میداد که اصلا من بهش فکرم نمی کردم.وای که چقدر اذیت شدم. ولی خب من هیچ وقت کوتاه نیومدم. به اندازه موهای سرم بحث و دعوا کردم ولی هیچ وقت پشیمون نیستم. الان خیلی خیلی بهتر شده.چون دیگه حوصله نداره، منو شناخته که خیلی به مسایل جانبی اهمیت نمی دم و می دونه آخرش حرف من میشه😎😎

من همسرم اوایل به شدت سخت گیر بود. به یک چیزایی گیر میداد که اصلا من بهش فکرم نمی کردم.وای که چقدر ا ...

البته همسر من به مواردی شما گفتین کاری نداشت. بیشتر به رفتار من و اطرافیانم با خودش و من با خانوادش و تو محیط کار و...