2777
2789

بچه تکه تکه میشه دیگه

سرش جدا

دست و پاش تکه تکه...عین گوشت چرخکرده

اگر برای سقط عمد باشه که تقریبا داعش طوری...

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ۵ هفته ساکشن کردم روز اول خونریزی داشتم بعد کامل قط شدبافت چربی مانند نشون دادن گفتن جنینه ولی من ...

مگه بیهوش نبودی؟

دکتر کاملا تخلیه میکنه

میگن دعای نی نی سایتی های عزیز خیلی گیراس میشه دعا کنین حقی ک واسه ماس بهمون برگرده

سر چیه دست چیه؟ اصلا بچه ای نبود فقط ساک بارداری بود

یعنی بارداری پوچ؟ 

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
نه بیهوش نبودم چون خیلی کوچیک بود گفتن درد آنچنان نداره و واقعا هم در اون حد نبود

واسه من 9 هفته بودن کورتاژ شدم بیهوش بودم خونریزمم خیلی کم بود 

میگن دعای نی نی سایتی های عزیز خیلی گیراس میشه دعا کنین حقی ک واسه ماس بهمون برگرده

بعدش حالت تهوع اینا داشتین؟

ن از 6 هفته کلا علائم بارداریم قطع شد اولش خیلی شدت داش تهوع و سرگیجه های شدید داشتم بعدش یه دفعه همه علائمم رف

نمیدونم پوچ چیه ولی قلبی نبود

قلب که از همون زمان که میفهمی بارداری هست...از اولی که تاخیر پریود رو متوجه میشی

در هر حال کاری ندارم...ساکشن کار حساسیه. ممکنه باعث ترومای رحم و انواع آسیبها به گردن رحم و... بشه

کار هر کسی نیست. بیمارستان معتبر برو و پزشک حتما کارت رو انجام بده...

قلب که از همون زمان که میفهمی بارداری هست...از اولی که تاخیر پریود رو متوجه میشیدر هر حال کاری ندارم ...

قلب از هفته ۵ به بعد تشکیل میشه و از هفته ۴ میشه متوجه بارداری شد من سونو انجام دادم و گفتن هنوز قلبی نیست و فقط بافت ساک هست

ساکشن هم انجام دادم و هیچ مشکلی نداشتم ولی خونریزی از روز دوم قط شد و حالت تهوع دارم 

خواستم اگر کسی تجربه داره از تجربه اش استفاده کنم چون کمی نگرانم و فرداهم که برای سونو و چکاپ میرم وگرنه خیلیییی بهتر از شما اطلاعات دارم و میدونم جریان چیه و حتما دلیل محکمی برای این عمل داشتم که انجام دادم نصیحت نخواستم از کسی  فقط تجربه ندارم دوست عزیز

نمیدونم چرا ملت ما عاشق نصبحت کردنن بدون اینکه به سوال آدم جواب بدن شروع میکنن به نصیحت و خود برتر بینی و.. 

ما داعش شما بنده برگزیده خدا