2777
2789

خیلی درد داره گاهی اوقات گریه می‌کنه از درد چیکار کنم آروم شه 

کاربر قدیمی ام،من از آدما متنفر نیستم،فقط اونایی رو دوست دارم که دوستم دارن ️ ☠️درخواست دوستی ندید ببینم مردا 😏

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مبارک باشه 

من تا وقتی که بخیه هامو نکشیده بودم درد داشتم 

بهش شیاف استامینوفن بدین و اگر سه روز بیشتره گذشته ببرید حموم 

دور شکمشو سلیفون بپیچید تا سرشو با زیر بغل و بالای سینه هاشو بشوره بعد سلیفون رو باز کنید تا روی شکمشو آب سریع بگیره 

عموما روی بخیه ها چسب ضد آب میزنن ولی اگه نزده بودن همون سلیفون بکشید 

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

واقعا؟

خواهر منم اسلیو کرد،به هیچکسم نگفت.ما هیچی از درد و سختی عملش نفهمیدیم🥴

بعد چند ماه ما همه فکر میکردیم بخاطر باشگاه و رژیم لاغر شده🤦‍♀️

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم😍امام زمانم،اگر مرگ‌ به سراغم آمد و هنوز یکدیگر را ندیده بودیم،فراموش نکن من خیلی دیدنت را آرزو میکردم🥹🌸از امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم.😊😌🍂🍂همیشه سکوت نشانه‌ی تایید حرف طرف مقابل نیست.گاهی نشانه‌‌ی قطع امید از سطح شعور اوست...!🤌🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون داده‌ایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون داده‌ایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷

واقعا؟خواهر منم اسلیو کرد،به هیچکسم نگفت.ما هیچی از درد و سختی عملش نفهمیدیم🥴بعد چند ماه ما همه فکر ...

منم عمل کردم فقط شوهرم و خواهرم در جریان بودن بعد یه سال همه فکر میکردن مریضی بدی گرفتمه 

بماند که پدرم چقد غصه می‌خورد برام خدا منو ببخشه

منم عمل کردم فقط شوهرم و خواهرم در جریان بودن بعد یه سال همه فکر میکردن مریضی بدی گرفتمه بماند که پد ...

اسلیو کردی 

کاربر قدیمی ام،من از آدما متنفر نیستم،فقط اونایی رو دوست دارم که دوستم دارن ️ ☠️درخواست دوستی ندید ببینم مردا 😏