2777
2789
عنوان

گروکشی شوهر

346 بازدید | 49 پست

سلام بچها خوبین 

من با مادر شوهرم اصلا اصلا رابطه خوبی ندارم خیلی عادات بدی داره که من نمیتونم باهاش کنار بیام مثلا هر موقع بگه بیاین خونه ما باید بگم چشم وگرنه خونه راه میوفته حالا هفته پیش ما رو بیرون دید گفت ناهار بیاین خونه من من ناهار گذاشتم یه عالمه غذا گذاشتم گفتم شما از قبل نگفتین به ما چرا غذا گذاشتی هی من گفتم نمیام اون گفت پس من چی کنم این همه غذا رو باید بیایم بیاین دیگه خلاصه اومدیم خونمون شوهرم قهر کرد که تو نیومدی خونه بابام منم دیگه خونه بابات نمیام کلا این رفتارش رو اعصابمه تا نمی‌گم مامانت ال سریع میگه بابات اینجوریه مامانش بهم بی احترامی می‌کنه میگم من نمیام دیگه خونشون سریع میگه منم دیگه خونه بابات نمیام چیکار کنم این عادت شو ترک کنه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بگو نیا. چه بهتر یه غذا کمتر به نفع خودم. خودم سهمتو میخورم 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

خوب چرا نرفتی یه غذا میخوردی و برمیگشتی

مادر شوهرم اصلا با من خوب نبود و نیست در حدی که کاری کرد من دوماه خونه بابام بودم میخاستن طلاقم بدن نمیتونم باهاش صمیمی بشم پیگه

واقعا باید حتما بیاد یا اومدنش خونه مادرپدرتون از آرامشتون مهمتره 

چندبار اینجوری گفت برات مهم نباشه خودش عادتش رو ترک میکنه

چون هرچی پافشاری کنی بدتر میشه

خدایا برای تو غیر ممکن وجود نداره،پس غیر ممکن های زندگیم رو ممکن کن🤲🌹❤
دلم برای مامان بابام میسوزه خیلی محترمانه با شوهرم رفتار میکنند حالا دخترشون تنها بره خونشون حس میکن ...

ن چرا سختش میکنی؟

خودت تنها برو 

نشون نده ک رو این قضیه حساسی ک همسرت سواستفاده کنه

بهش بگو عیب نداره نیا خودم تنها میرم

هرکسی از یار چیزی خواست هنگام وصال🥲                  من ب محض دیدن تو خاطرت را خواستم🤤

به نظرم دعوتش بد نبوده حالا شما میرفتید. همین که دوست داره دورش باشید و تو زندگیتون دخالت نداره فقط توقع داره برید خونش و ازتون پذیرایی کنه چیز خوبیه. ولی در مورد رفتار همسرت، این یه بچه ننه بازی ای هست که اکثر مردا دارن. و گرو کشی میکنن. و رفتار اشتباه ننه باباشونو معمولا تا ده پونزده سال اول ازدواج به هیچ وجه گردن نمیگیرن! دیگه به سیاست شما برمیگرده چطور برخورد یا تحمل کنی. 

چقدمازناهامظلومیم بخداتاشوهرنداریم هی تیکه میندازن ک چراشوهرنمیکنی چشم وکوربسته یکی روانداخت میکنی ک فقط دهن یسریابسته بشه بعدش میفهمی ازچاله دراومدی افتادی توچاه بعدش هی میگن چرانمیای خونه بابات ایناکسی ک درددلتونمیدونه اونوقت ک میبینی ن راه پس داری ن راه پیش😔🚶‍♂️

دلم برای مامان بابام میسوزه خیلی محترمانه با شوهرم رفتار میکنند حالا دخترشون تنها بره خونشون حس میکن ...

اصلا اینجوری نیست اونا وقتی دلشون میشکنه که تو زندگیت آرامش نباشه و همش اعصاب خردی داشته باشید این افکار رو بریز دور 

خدایا برای تو غیر ممکن وجود نداره،پس غیر ممکن های زندگیم رو ممکن کن🤲🌹❤