2777
2789
عنوان

مرتیکه بچمون رو گردن نمیگیره

586 بازدید | 36 پست

دو ساله پروسه جدایی هستیم ، یه بچه سه ساله داریم که پیش منه

شوهرم بدون هیچ دلیل قانع کننده زندگی‌رو خراب کرد و رفت و با وجود وضع مالی بسیار عالی حاضر نشد یه قرون از حق و حقوقم رو بده حداقل بخاطر بچه،،،،، حتی خرج بچه رو هم نمیده ،،،،، روز به روز هم داره کارش رو گسترش میده و پولدارتر و گردن کلفت تر میشه،،،خیلی دلم برا بچم میسوزه که پدرش اصلا گردن نمیگیرتش

الانم دوماهه فراریه بابت مهریه چون جلبش رو گرفتم،،، این دوماه حتی یه پیام نداده حال بچه رو بپرسه!!! حتی وقتی جنگ شد! خیلی حرص میخورم دلم میخواد برم تیکه تیکش کنم 

تصمیم دارم دیگه هرگز نزارم دیداری بینشون اتفاق بیفته ، شما باشید چیکار میکنین؟

ادعای ترک انفاق کنید و نفقه تعیین بشه

هم جرم داره و هم اگر دیر این کار رو بکنید نفقه گذشته به بچه پرداخت نمیشه

ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چجوری زندگی رو خراب کرد و رفت؟ چه مرگش بود؟

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه
ادعای ترک انفاق کنید و نفقه تعیین بشههم جرم داره و هم اگر دیر این کار رو بکنید نفقه گذشته به بچه پرد ...

نفقه رو اجرا گذاشتم یه مبلغی تعیین کرده قاضی

ولی هنوز اجراییه نگرفتم

حق داری والله نزاری نبینتش الان پدر میخواد بزرگتر بشه فقط میگه اون روزها می‌خواستمش نبود 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

حق داری والله نزاری نبینتش الان پدر میخواد بزرگتر بشه فقط میگه اون روزها می‌خواستمش نبود

انقد حیله گر و شیطان صفت هستش که بچه بزرگ بشه میخواد بگه من صاحب بچه هستم!!!!!میدونم میتونه مخ بچمو شستشو بده

حق داری 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس  که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر