2777
2789
عنوان

پژمان عاشق نگار شده آیا

263 بازدید | 23 پست

با توجه به قسمت دیشب یا نه، حرفای ماهرخ واسه چی بود ک دیگران لوندی میکنن و فلان و بعد جواب پژمان، چرا اینقدر پیچوند جواب رو ، یعنی عاشق نگاره؟؟ چون دکی تعریف میکنه از نگار ماهرخ حس کرده دوسش داره؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عشق فقط یک کلام نگار علیه السلام

من همون خردادی ریزه میزه ومهربون هستم که کاربری قبلیم از دس رف😑این کاربریه جدیده همه فک میکنن دختر آرومیم اما نمیدونن چه آتیش پاره ای هستم😂😝سعی نکن یه حرفو دوبار تکرار کنی چون من لج میکنم دیگ اصلا انجام نمیدم😂مغرور و لجباز هم هستم و البته مودی🥰😂حس ششمم کمی قویه😁

کدوم سریاله

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

فعککک نکنمم عاشق شده باشه

ولی شاید یکم خوشش اومده باشه آخه اون اولم نگار رو انتخاب کرد برای دیت

•| حنا هستم دختری در نی نی سایت |•💕 راپونزل صدام میزنن🧚🏻‍♀️ •مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را می‌شکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش می‌کنند..✨️ 

اونجا همه عاشق نگارن فقط بعضیا به زبون میارن بعضیا ام میترسن (شاهین)

بعضیام چسبیدن که مبادا پارنترشون بره سمت نگار (اشاره مستقیم ندارم طناز)

•| حنا هستم دختری در نی نی سایت |•💕 راپونزل صدام میزنن🧚🏻‍♀️ •مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را می‌شکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش می‌کنند..✨️