2777
2789
عنوان

خانومها جدیدا با کوچکترین چیزی حالم بد میشه حتی با یه جیغ زدن بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 125 بازدید | 19 پست
اینکه شما صبور بودید درسته قطعاً الانم صبورید فشار و مشکلات هی رو هم جمع شدن جمع شدن الان انرژیتون ر ...

پسرم دائم بقلم می‌کنه میگه مامان تو خوبی دوستت دارم ولی همینکه بی مسئولیت هست واقعا ناراحتم می کنه من ایده آل گرا نیستم اما واقعا طبیعیه که به پسر ده ساله کارهای شخصیش رو انجام بده

ببینید گاهی با یک قرص بی خیال کننده مثل آسنترا یا ایرانیش اسمش سرترالین هست. کلی از پیشرفت عصبی شدن ...

عزیزم من خوردم یه دوره به شش ماهه تحت نظر بودم ولی بدتر شدم که بهتر نشدم.ناگفته نمونه من خودم فوق  دارم بنظرت بهتر نیست شرایط رو به نفع خودم تغییر بدم‌.دور و برم پر از آدمهای سمی هست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پسرم دائم بقلم می‌کنه میگه مامان تو خوبی دوستت دارم ولی همینکه بی مسئولیت هست واقعا ناراحتم می کنه م ...

خب کمکش کنید مثلاً کار شخصی خودش رو انجام بده کم کم یهو نخواید همه کارهای خودش رو انجام بده حالا من نمیدونم در چه حد کاراشو انجام نمیده

خب کمکش کنید مثلاً کار شخصی خودش رو انجام بده کم کم یهو نخواید همه کارهای خودش رو انجام بده حالا من ...

در حد اینکه اتاقش رو مرتب کنه شونه کردن مو دائم کمک بودم که شرایط این شد آوردن لباسهاش پوشیدن

در حد اینکه اتاقش رو مرتب کنه شونه کردن مو دائم کمک بودم که شرایط این شد آوردن لباسهاش پوشیدن

مثلا از اوردن لباساش شروع کنید لباساشو آماده کنید تو اتاق بزارید بعد با خنده و انرژی بهش بگید بریم لباس بپوشیم باهم برید اتاق مثلا پیراهنشو عوض کنیدبگید تیشترتتو بده وقتی داد تنش کنید همینطور تیکه تیکه باهم لباسلرو عوض کنید مثلا دفعه بعد اجازه بدید اونم چندتا دکمه پیراهنشو باز کنه شما باقی دکمه ها کم کم این هی بهتر و بهتر میشه یعنی مرحله مرحله بلید برید جلو یهو نگید برو حاظر شو بیا حالا نمیدونم در چه حده خودش کاراشو انجام نمیده تا چه حد بلد نیست و انجام نمیده و تا چه حد بلد هست و انجام نمیده