2777
2789

با مرد نفهم زندگی کردن چقد سخته خدایا کی این زندگی تموم میشه خسته شدم 😔 

ده ساله دارم با یه نفهم زندگی میکنم هرکاری میکنم طلاقم نمیده ، آرزو دارم یه روز برسه تک و تنها با آرامش زندگی کنم ، دیروز بهش گفتم بشین خونه من برم بیرون یکم خرید دارم زود میام ، بارها بهش گفتم تو خونه سیگار نکش من از بوش بدم میاد ولی تو سرش نمیره منم خسته شدم از جر و بحث و دعوا بخاطر همین دیگه ولش کردم ، الان داشتم پنجره پاک میکردم یهو دیدم پرده آشپزخونه سوراخ سوراخ شده نگو میخواسته از پنجره بیرونو نگاه کنه با اون دستی که سیگار داشته زده کنار و سوزونده 😔 خدایا یعنی میشه یه روز زنگ بزنن بگن شوهرت مُرده ؟ خدایا به حق همین روزا یعنی میشه صدامو بشنوی ؟

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

توام پاشوبرویه پرده جدیدسفارش بده پولشوچنباربده سیگاروترک میکنه

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عیبی نداره این همه خودخوری برای ی سوراخ پرده

فقط واسه اون نیست راست میره چپ میره یه گندی میزنه چند روز پیش هم درپوش چاه دسشویی رو سوزونده بود 

از این ناراحتم که چرا حرف تو سرش نمیره بخدا خسته شدم از بس بهش گفتم این کارو کن اون کارو نکن 

اخ الهی قربون دلت برم تومنی یامن تو تمااااام فرش روفرشیا موکت اشپزخونه پرده ی اشپزخونه همسون سوراخ سوراخ بخدا دیگه خجالت میکشم دونفرمیاد خونه.

برو تاپیک اخرمو بخون.

الهی بحق خون شهدای کربلا زودتر جنازه ی شوهرم بیاد جلودرم همین و بس

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
وضعیت مالیش چجورهمشکل الانتون فقط سیگاره؟

افتضاحه 

مشکلم پرده نیست مشکلم اینه که بارها بهش گفتم تو خونه سیگار نکش چون میدونم یه جایی رو میسوزونه بهش گفتم برو تو بالکن بکش بیا داخل ولی تو سرش نمیره ، خب منم آدمم از لوازمی که خریدم میخوام درست و حسابی مواظبت کنم و دوسشون دارم چرا این کارو بامن میکنه