2777
2789
عنوان

پریودی و دردسرهاش

115 بازدید | 17 پست

سلام دوستان من وقتی پریود میشم اصلا از هیچ برند نوار بهداشتی نمیتونم استفاده کنم تا الان همشو امتحان کردم ولی حساسیت شدید دارم و دونه های قرمز زیادی بیرون میریزم و خیلی هم خارش داره از کهنه استفاده کردم همینه باز مجردم هستم الان۲۲سالمه و این چند سال فقط میرفتم دستشویی و میومدم انگار شرطی سازی شدم میدونم کی میریزه کی نمیریزع ولی واقعا خسته شدم دیگه شما راهی پیشنهاد دارین بدین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره پارچه ای و نخی استفاده کردم باز حساسیت دارم کاپ دیدم گفتن مجردا نمیتونن استفاده کنن

اندازه های مختلف داره 

مثل اینکه چند تا از شرکت هاش مخصوص دخترا هم درست کردن

بیا تا قدر یکدیگر بدانیم که تا ناگه ز یکدیگر نمانیم 🥲
چقد حساسیچند چیز دیگه بجز پد هست . ولی نمیدونم واسه دختر استفاده میشه یا نه

اره خیلی واقعا دارم اذیت میشم😔جایی هم نمیتونم برم ...من پوستم حساسه شبا اگر پوست صورتم به بالشت بخوره حساسیت میریزه بیرون

چه جوری میفهمی کی میریزه؟ شبها که خوابی چی؟

روزا میفهمم کی میاد نمیدونم چطور میفهمم ولی میدونم دقیق و اصلا کثیف نمیشم شبها هم یه سمت میخوابم فقط اصلا کثیف نمیشه تا صبح که میرم دستشویی

روز اول ک بکوب میاد چجوری سر میکنی

روز اول و دوم جهنمه برام به زور کنترلش میکنم چقدر درد دارم هم اصلا حالم داغونه ده روز قبل پریودی اینقدر استرس میگیرم که گریه میکنم که نیاد