2777
2789
عنوان

شوهری که دستور میده

| مشاهده متن کامل بحث + 374 بازدید | 36 پست
وا چ زشت شاید مازوخیسمه دنبال تحقیر کردنته

فکر کنم دچار اشتباه شدین.. مازوخیسم خود آزاری هست 

شخص خودش رو ازاد میده و در موقعیت های مخاطره امیز و اسیب قرار میده... مثل صادق هدایت..

سادیسم میشه دگر ازاری

وا عادتش نده.اللن شوهرم پاشد گفت برو برام فلاسک آماده کن میخاست بره گفتم خوابم میاد خودت کن رفت خودش ...

خب شوهر شما زود کوتاه میاد 

شوهر من میگه پاشو کوتاه نمیاد

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبی ک از حد بگذرد نادان خیال بد کند.خوبی زیادی خواری میاره محبت زیادی هاری 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس  که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

خودت گول ن ن خواهر منخیلی بلدن تنبلن چون مجردی مادرشون تا لباس زیرشون و میشسته

خب دقیقا دلیل یلد نبودن همینه ب قول شما مامانه لقمه زو قشنگ تو دهنشون گزاشته هیچی بلد نیستن شوهر من اوایل میگفت من بلد نیستم بند کفش گره بزنم .بلد نیستم لقمه صبحونه بگیرم . بلد نیستم خوب مث تو حموم کنم😂😐قشنگ پیرم دراومد ک یادش دادم همه چیو الان دیگ اون کارا منم میکنه

الهی ؛گاهی؛ نگاهی .....

خب یاد گرفته .بزار قهر کنه محلش نده عادت کرده میخوای تا عمر داری با همین ترفندش جلو بری

👌

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲
وا چ زشت شاید مازوخیسمه دنبال تحقیر کردنته

😑😑

چه زود به نتیجه رسیدید همسر ایشون اختلال روانی هم داره! جسارتا مازوخیسم خود آزاری هست نه دگر آزاری، و برای موارد دیگه عنوان میشه نه برای کفش شستن و دستور دادن در امور روزمره 

ببین تو کتاب رازهایی درباره مردان

گفته بو. مردها باید کارهای شخصیشون خودشون انجام بدن

اگه شما رفتار مادرانه داشته باشی.بعد ده سال حس جن سی شو نسبت بهت از دست میده چون ناخودآگاه تو رو جایگزین مادرش میدونه و هیچ پسری دوست نداره با مادرش......

بزار قهر کنه ولی عادت میکنه کم کم

الان همسر من توقع داره لباساش اتو کنم 

لباس بشورم ظرفاش هزار بارم گفته

ولی نمیکنم خیلی باهام دعوا راه مینداخت ولی فایده نداشت ک نداشت. من بمیرمم نمیکنم.فقط یه عادت بد دیگه داره جاشو جمع نمیکنه اونم چون زود میر ه سر کار دستم بهش نمیرسه وگرنه خونه باشه میگم خودش کنه

خونه مادرش که بود یه لیوان آب و جابجا نمیکرد مثل دقیقا بچه ها بود

ببین تو کتاب رازهایی درباره مردانگفته بو. مردها باید کارهای شخصیشون خودشون انجام بدناگه شما رفتار ما ...

اره خوندم اینا رو ولی عمل کردن سخته 

اونم من که اهل جنگیدن نیستم