2777
2789
عنوان

خانوما اگه ضد آفتاب لافارر استفاده کردین بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 490 بازدید | 49 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از دیجی ۴۴۰ لافاررم دارم اون قرمز جلده ولی سولاریس عالیه لک صورت منو دو روزه برد

عه پس ایندفعه اونو انتخاب میکنم

من دقیق نمیدونم اینو چند داد چون همراهش یه مام زیر بغل هم خریدم

که فکر کنم مام ۱۰۰ خورده ای بود فقط

دیدم ۶۹۰ کارت کشید واسه هر دو ینی بالای ۵۰۰ انداخته بهم😖مام هم شون درب صورتی برداشتم که اصلا بو نداره😐😐خیلی خوبه تا۲۴ ساعت قشنگگ زیر بغل تمیزه ولی اینکه عطر بوی ماندگاری داشته باشه نداره

اگه از گذشته‌ت زخم خوردی، نزار همون زخم آینده‌تو هم زخمی کنه❤️‍🩹متاهل و متعهد به همسرم💓

چند گرفتی؟بهتر برا پوست چرب چی خوبه

یه مام هم همراهش برداشتم که اگر اشتباه نکنم گفت مام ۱۳۰ یا ۱۰۰ خورده ای در این حدود هست

۶۹۰ کارت کشید واسه هر دو ینی ۵۰۰ خورده ای داده بهم

اگه از گذشته‌ت زخم خوردی، نزار همون زخم آینده‌تو هم زخمی کنه❤️‍🩹متاهل و متعهد به همسرم💓

اگ خاستی بخری فلوییدی مای نخر حیف پولامون واقعا

عه واقعا

چرا انقد تعریفش میکنن پس🤣

بوی گند نمیده من دارم نسبت ب قیمت نمی ارزه رو پوست من نساخت دنبال ی بهترم

اره با این قیمت میشه چیزای بهتری خرید