2777
2789
عنوان

یه موضوع خنده دار برای عوض شدن حال و هواتون

| مشاهده متن کامل بحث + 628 بازدید | 47 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با چه قرصی😁😁😁😀😀

قرص پاساژ درمانی و گردش در سواحل آنتالیا و پولللل

بَعضی وَقتآ خُدآ رو بُزُرگ میبینَم ,, بَعضی وَقتآ هَم ڪوچیڪ...ایـטּ تو نیستی ڪِـہ بُزُرگ میشیُ ڪوچیڪ ,, مَنَم ڪِـہ گآهی نَزدیڪ میشَمُ گآهی دور

منم اوضاع بیربخته

جاروبرقی رو روشن کردم حی دنبال دستش میگشتم به پسرمم قورمیزدم پاسوبرودستشو پیداکن بزارم حی جارورومیکشیدم بادسته کوتاه روفرش ونق میزدم به حالت نشسته مجبورشدم کوناه کنم چون قدش کوتاه شده بود اخرسرکه خاموش کردم شوهرم دید دارم میگردموعصبانیم گفت این سایزبندیه بعد لولشو کشید بلند شد یعتی دوازده سال من جاروبرقی جهازمو نشناخته بودم 

دیشبم میخواستم برم حموم تیغ روبرداشتم بردم توحموم بعد یادم رفت که خودم برداشتم اون ماشین تراشو بدون تعویض تیغ به خیال ابنکه شوهرم برام عوض کرده استفاده کردم کنده کند بود همش باخودم گفتم خدالعنتشون کنه روزبه روز تیغا کندتر میشه همشون چینیه بعد اومدم بیرون بازم یادم نبودتیغوبرداشتم وتوحمومه گیردادم به شوهرم بیا ابروهامو بردار اونم حالش خوب نبود به زوربرداست بعدگفتم تیغم بکش برام گفت بروببار کلی گشتم گفتم دسته خودته حی گفت نه گفتم خودت برام عوَض کددی گفت نه اخربعد دوساعت جعبه کاملشو توخوده حموم دیدم 

من حتی شوهرم پوشک بچمم خودش عوض میکنه وقتهایی که خونه هست شبهام خودش بیدار میشخ به بچه شیرخشک میده ک ...

عزیزم دخالت چیه.همکاریه.من شبایی شیفت هستم انقدر نی نیم تو خونه گریه میکنه شوهرم از خواب پا نمیشه.مادرش از طبقه پایین میاد پسرمو میبره پیش خودش

مادربزرگ من تک بچه بوده ووقتی ازدواج کرده مادرشوهرش باهاشون زندگی میکرده وکمکش میکرده توی کارهاش وبعدش مادرخودش میادباهاشون زندگی می کنه واونم کارای مادربزرگمامیکرده وبعددخترهاش بزرگترشده بودند واوناکارمیکردندوبعدهم عروسا حالامامان من عروس دومه شونه میگه یه روزپدربزرگم یه مرغ سرمیبره ومادربزرگم تمیزمیکنه وبعدهرگز خودش میپزه براشب شب وقتی سرسفرمیشینندشوهرعمم وقتی یکم میخوره دیگه نمیخوره ومامانم هم همینطوروقتی همه میخورندغذاشوناشوازاین دوتامیپرسندچرانخوردیدشوهرعمم میگه هرکی غذاراپخته بود مرغاباسنگدون پراز محتوییاتش انتخته بود توی قابلمه

خوشبختی یعنی اینکه قلب مادرت بتپدوسایه ی پدرت بالای سرت باشد

حالا یخاطره بگم

شوهرم برگشت و غمگبن بود گفتم چته..گفت دوستم بچه دومشم پسره طفلی دخترنداره..خلاصه رفتیم مهمونی و دوستشو خانمشم اومدن..دیدم دومی دختره..مهمونی تمومشد برگشتیم..ب شوهرم میگم چرا گفتی پسره..میگه من چمیدونم آرشیدا اسم دختره😳😱😦😯😶

بعداونروز اومده میگه اگه بچه بعدیمون دخترشد اسمشو بذاریم پندار😷

واقعا شوهر من فک میکنه ارشیدا پسرع

پنداردختر...با چه امیدی زندگی کنم

من عاشق شوهرمو نینیمم...