2777
2789
عنوان

یه موضوع خنده دار برای عوض شدن حال و هواتون

| مشاهده متن کامل بحث + 628 بازدید | 47 پست
قرص مایع ندیده بودم تاحالا.مال ما جامده چرا؟😞

دیگه جامدها از مد افتاده فقط مایع ها میاد

درسته همتونو خیلییی دوست دارم💕 درسته همتون خیلیییی عشقین💕ولی با احترام هیچ درخواست دوستی رو قبول نمیکنم 💕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه جامدها از مد افتاده فقط مایع ها میاد

مگه این چیزا هم مد داره؟پس چرا همش جامدو تبلیغ میکنن؟مثل پریل طلایی واینا

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.

آره. خودم ظرفشویی ندارم خونه خواهرم دیدم

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 
ماشین ظرفشویی ندارم😩😩

شوهرم بهم ميكه ماشين ظرفشويي داريم نميخوايم( خودمو ميكه ها )

فقط 24 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
کاش دل منم میشد شست....خیلی غمگینم..ببخشید دیگه😰😰

آخی نازی..چقد احساسی گفتی..منم میخوام دلمو بشورم😟

بَعضی وَقتآ خُدآ رو بُزُرگ میبینَم ,, بَعضی وَقتآ هَم ڪوچیڪ...ایـטּ تو نیستی ڪِـہ بُزُرگ میشیُ ڪوچیڪ ,, مَنَم ڪِـہ گآهی نَزدیڪ میشَمُ گآهی دور

منم سه ساله ازدواج کردم بابام اول یه چرخ گوشت برای من خریدند ازاین تیغدوطرفه هاولی چون خودشون چرخ گوشت نداشتند وازاین یک دوسه هاداشتند که اونم خراب شده بودبه اصرارمن وبابام مامانم اونابرای خودش اوردتوی کار ورفتند برای من یکی دیگه خریدند که یه سیصدتومن هم گرونترازقبلی بودخلاصه من ازاول عروسیم چندباراین چرخگوشت رااوردم توی کارکه اصلاگوشت راچرخ نمیکردومن همیشه میگفتم هم پول بیشتردادیم هم چرخش بدبود تایه روز رفتم تیغ وپنجره شابدم تندکنندشاید بهتر بشه که چشمتون روزبدنبینه وقتی طرف وسایل چرخابست من تازه فهمیدم این سه سال تیغامن اشتباه میزاشتم واونجابودکه شوهرم کلا ازم قطع اومید کرد

خوشبختی یعنی اینکه قلب مادرت بتپدوسایه ی پدرت بالای سرت باشد