2777
2789

دوستای گلم واستون بگم که من قبل از ازدواجم دست به سیاه سفید نمیزدم حتی بلد نبودم زیرگاز رو روشن کنم باورتون میشه.وقتی ازدواج کردم یواش یواش یه چیزایی رو یاد گرفتم.من همیشه واسه ماشین ظرفشویی قرص fairy jar استفاده میکردم حدود شش تا بسته از اول ازدواجم مصرف کردم.همه از این مارک تعریف میکردن اما من پافشاری میکردم که نه اصلا خوب نیست.یکی از مشکلاتم باز کردن بسته قرص بود چون همه مایع داخل بسته میموندو من به زور فشار میدادم که یه قطره ازش بیرون بیاد.😂😂😂امروز که رفتم خونه دوستم، دیدم قرص رو با روکشش داخل ماشین انداخت و اینجا بود که فهمیدم روکش قرص قابل حله 😁😁😁اخه چرا بروشور فارسی واسه محصولاتشون نمیذارن.من سه سال هرشب در راه فشار دادن بسته قرص عذاب کشیدم😁😁حالا راستشو بگید شماها که مصرف میکنید اینو میدونستید؟ 

آره بابا دیگه تو رکورد زدی😁😁😁

فقط 28 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :')🥀✨ ️ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خخخخخخ خيلي باحال بود

شانس آوردي رفتي خونه دوستت وكرنه. ..

فقط 25 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

قرص مایع ندیده بودم تاحالا.مال ما جامده چرا؟😞

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.

منم مثل تو متاسفانه تو خونه کاری نمیکنم اما اینو میدونستم

سهلابفضلک یاعزیز* واسه ظهوروسلامتی امام زمان صلوات ...اللهم صلی علی  موسی بن جعفر  ولی امرک الْحَمْدُ لِلَّهِ عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ بِاللَّهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ ذَنْب‏