2777
2789
عنوان

مهمونای دیشبم سفره مو خیلی بی حرمت کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 23726 بازدید | 285 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دردشون چی بوده مگه؟؟

چرا شما حس بد گرفتی عزیزم شاید کم خوراکن یا شما بد برداشت کردی وگرنه با این توصیفا که مشخصه خیلی هم زحمت کشیدین هیچ جای ایرادی نبوده 

منم همبن بلا سرم اومد و فامیل خودم بودن. و اینقدر غذا اضاف اوند که تا چند روز حالم بد بود. تصنیم گرفتم دعوتم کردن نرم و اونا هم دعوت نمیکنم. تازه ولسه من خودشون خودشون دعوت کردن. منم سنگ تموم گذاشتم همه چیز گذاشتم

عزیزم دعوتت کردن برو ولی مثل خودشون رفتار کن 

اگرم هم خودشون خودشونو دعوت کردن بهانه بیار که خونه نیستی و مثلا جایی دعوتی کار داری یه چیزی بگو نیان  

خودتم هیچ وقت  با مناسبت و بدون مناسبت  اصلا و ابدا  دعوتشون نکن 

خسته نباشید.... ولی خب نیاز به این همه خرج کردن نیست..... یه میوه و چای....... غذاهم یک مدل مثلا پلو و خورشت یا فقط مرغ با سبزی و نوشابه و ماست.. . اصلا نیاز به اینهمه ریخت و پاش نیست الان اوضاع اقتصادی مناسب نیست شاید اونا نداشته باسن وقتی شما رفتید خونشون چنددددمدل بذارن برای همین الان معذب شدند و حس بد گرفتند یعنی خدای نکرده فکر کردند شما داری کلاس میذاری. 

برام یه صلوات می فرستی🌹😍

اخه بعضیا کم غذا هستن ما اصلا اهل زیاد غذا خوردن نیستیم هر جا هم دعوت باشیم از قبل میگیم که تو این گرونی و تورم میزبان اذیت نشه و اصراف بشه .شاید اینام کم غذا بودن ولی ذاتا ارزش ناراحتی نداره فریز کن چند وعده خودتون بهتر که دست خوردش نکردن و تو بشقاباشون نمونده تمیز بذار فریزرت

خسته نباشید.... ولی خب نیاز به این همه خرج کردن نیست..... یه میوه و چای....... غذاهم یک مدل مثلا پلو ...

نه فقط هدفم احترام بود و بس .انقدر هم خاکی برخورد کردیم باهاشون که خودشون فهمیدن ما اصلا اهل کلاس نیستیم

عزیزم دعوتت کردن برو ولی مثل خودشون رفتار کن اگرم هم خودشون خودشونو دعوت کردن بهانه بیار که خونه نیس ...

شوهرمم میگه ما که خیلی کم میریم تو هم وقتی میخوان بیان بهانه بیار ولی تا یکماه هم بهانه بیارم اخرش بعد از یکماه میان

نه فقط هدفم احترام بود و بس .انقدر هم خاکی برخورد کردیم باهاشون که خودشون فهمیدن ما اصلا اهل کلاس نی ...

شماهم ازین به بعد ساده و به اندازه خرج کنید...  حیفه اینهمه اسراف بشه و زحمت بکشید. 

برام یه صلوات می فرستی🌹😍