2777
2789
عنوان

مهمونای دیشبم سفره مو خیلی بی حرمت کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 23719 بازدید | 285 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

جاری من دستپختش افتضاحه آش میپزه شبیه اسهال بچه میشه هر وقت میاد خونه ما همینطوری میکنه مثلا بگه پسند نکردم به شوهرشم یاد داده خونه اونا چیز زیادی نخور از ترس اینکه یه وقت بخوره خوشش بیاد تشکر کنه

بعضیا عمدا نمیخورن خدایی نکرده بعدشم تشکر نکنن نگن مرسی چسبید 

بالاخره پیداش میشه رنگین کمون دور نیست خیلی زوده خیلی زود 🌈🌈🌈🌈🌈                                 ❌ اگه مخالف نظر منی ریپ نزن من فقط به استارتر جواب میدم حوصله نظر شمارو ندارم برا خودت نگهدار به دردت میخوره   ❌ خواهرم و دوستم تعلیق شدن گاهی با این کاربری تاپیک میزنند گاراگاه بازی در نیار اینجا نه به دروغگو ها جایزه میدن نه به بچه زرنگ هایی مثل تو 😎

شوهرم خیلی ناراحته .چی بگم

باهاش حرف بزن که مهم نباشه واسش شما درحد و وسع خودتون پذیرایی کردید و بهشون احترام گذاشتید این دیگه مشکل خودشونه الان مگه خونه خودشون چی میخورن

سخت نگیر

غذاها‌رو بذار تو فریزر کم کم گرم کنید بخورین

در یکی از تاپیک هام درباره اینکه در جلسه خواستگاری چی بگیم (برگرفته از سخنان دکتر حبشی) نوشتم. مطالب دکتر حبشی، بانوآرتمیس، دختر_گرانبها و roya_am را کتاب کردم. میتونین از تاپیک‌هایم به صورت رایگان دانلود کنید. برای زندگی مشترک، کتابی بهتر از کتاب زندگی دکتر حبشی نخوندم. برای هر زن و مردی واجب است این کتاب رو بخونه. این کتاب رو میتونین از سایت مجتمع فرهنگی شاهدان (سایت دکتر حبشی) تهیه کنید. 

کاش میتونستم

میتونی اخه واسه خودمم پیش اومده .فقط با خودت تکرار کن منکه زحمتشو کشیدم اونها لیاقت نداشتن و دیگه فکرشم نکن  تموم شد رفت.

لطفا برای آمرزش روح مامانم یه صلوات بفرستید.ممنون میشم

در این موقع حتما باید یمدت ۶ماه تا یکسال فاصله برای رفت وامد ومهمونی شام ونهاری بندازی تا احترامت بر ...

تا عمر دارم این کارشون یادم نمیره .تو این گرونی شوهرم چقدر خرج کرد بعد اینجوری کردن