2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حمد و خوندم۱۰۰تاام صلوات میگم گلم

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

حمد و خوندم۱۰۰تاام صلوات میگم گلم

🥲❤️من فدای معرفت و دل پاک شما

منم در حق حاجت های دل شما یه تسبیح صلوات میگم

انشالله هر خواسته ای دارین براورده و به خیر بشه

میشه دعا کنین اون موضوعی که تو فکرمه فردا جوری پیش بره که دلم میخواد ؟ تحمل خورد شدن دوباره رو ندارم

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ ﴿۱

الْحَمْدُ للّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ ﴿۲ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ ﴿۳ مَالِكِ يَوْمِ الدِّينِ ﴿۴ إِيَّاكَ نَعْبُدُ وإِيَّاكَ نَسْتَعِينُ ﴿۵ اهدِنَا الصِّرَاطَ المُستَقِيمَ ﴿۶ صِرَاطَ الَّذِينَ أَنعَمتَ عَلَيهِمْ غَيرِ المَغضُوبِ عَلَيهِمْ وَلاَ الضَّالِّينَ ﴿۷

وایسا!✋داری رد میشی یه نگاه به امضام کن. نگاه کردی؟ جون من؟ چه بچه خوب و حرف گوش کنی هستی! 😘 حالا که انقدر خوبی یه صلوات بفرست. فرستادی؟ بابا تو دیگه کی هستی خیلی دمت گرمه. 🤩 حالا میشه یه سلامم به امام زمانمون (عج) کنی و لبخند بزنی؟ 🙂 مطمئنم خیلی خوشحال میشه یادش کنی. ☺️ دیگه خیلی مشتی شدی بام رفیق شدی یه کار دیگه هم بکن. 🙃 لطفا سعی کن برای خوشحالی امام زمان (عج) یه قدم هرچند کوچیک تو زندگیت برداری. 🫂 سخته ولی تو برای منه غریبه اینهمه ارزش قائل شدی متنم رو خوندی، بد نمیشه یکم بری دنبالش ببینی خدا تو قرآن چی گفته ائمه چی گفتن شاید بتونی به حرفشون عمل کنی 🌱 اونا جز خوبی چیزی برای ما نمیخوان 🫶 اگرم حال نداری بری بخونی عیب نداره، چندتا کاری که میدونی عمل کن. 😉 از هر ده باری که خواستی گناهی کنی یه بارشو انجام نده، از جایی رد میشی آشغال زمین نریز، تو خیابون لبخند بزن، یه گناهو برای سه روز یا یه هفته انجام نده مثلا دروغ نگو، شب جمعه ها یه خط قرآن بخون، چمن رو لگد نکن، از همین کارای کوچیک که از پس هرکسی برمیاد :) با نیت هدیه ثوابش به امام زمان (عج) 🌱 میشه برای سلامتی نی نی تو دلم صلوات بفرستی🤗🌹
🥲❤️من فدای معرفت و دل پاک شمامنم در حق حاجت های دل شما یه تسبیح صلوات میگمانشالله هر خواسته ای داری ...

چشم دعا میکنم انشالله به حق بزرگی خداوندمتعال همه چی همونطور که دوست داری پیش بره 

من منتظر میمونم فردا خبر بده بهم

۱۰۰تا میگم برای حاجتت

۱۰۰۰تا میگم برای کار فردات

فردا منتظر خبرتم صدام کن 

ولی ازت خواهش میکنم زحمت نکش و برای من صلوات نفرست من دلی گفتم نمیخوام شما برام بفرستی به جاش با دل پاکت بگو خدا شِفای اریوان کوچولو رو بده این برام کافیه 

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

چشم دعا میکنم انشالله به حق بزرگی خداوندمتعال همه چی همونطور که دوست داری پیش بره من منتظر میمونم فر ...

😭😭😭 ازتون خیلی خیلی ممنونم خیلی خیلی زیاد

وقتی میبینم کسایی هستن که از ته دل واسه مشکل دیگران دعا میکنن قلبم به وجد میاد اشک ریختم الان

منم از ته ته دلم این تسبیح صلوات رو فرستادم تا اخرشم میگم ایشالا آریوان کوچولو شفاشو بگیره 

و داخل چله زیارت عاشورا هستم برای شفای این عزیزدردونه دعا میکنم

خدایاااا ب حق اهل بیت امام حسین رو سیاهمون نکن پیش این بچه😭❤️

😭😭😭 ازتون خیلی خیلی ممنونم خیلی خیلی زیادوقتی میبینم کسایی هستن که از ته دل واسه مشکل دیگران دعا ...

دورت بگردم من شرمندم میکنی بخدا من راضی به زحمت شما نبودم

ممنونم ازت یه دنیا

من میرم صلوات و بفرستم افلاین میشم  امشب خیلی باید بفرستم دوستام زیاد بودن 

منتظر خبر خوبت هستم فردا یادت نره خبرم کنی بیا تا باهم خوشحالی کنیم

میبوسمت مواظب خودت باش

خدا پشت و پناهت باشه دست پر بگردی 

دورت بگردم من شرمندم میکنی بخدا من راضی به زحمت شما نبودمممنونم ازت یه دنیامن میرم صلوات و بفرستم اف ...

سلام فداتون بشم من🩷

عزیزم فارغ از نتیجه امروزم دوست دارم ازتون قدردانی کنم مرسی بابت زحمتی که واسه دعا کردن برام کشیدین بزرگواری کردین دست گلتون دردنکنه 

گفته بودین نتیجه امروز رو خبر بدم بهتون

عزیزم اوضاع کاملا برعکس چیزی ک انتظار دارم پیش رفت

واقعا خیلی ناراحتم دلم از دست خدا گرفته

از وقتی بچه بودم تو یه خانواده مذهبی و مقید به دنیا اومدم

اعتقاداتمون ب حسین ریشه در وجودمون داره

اما این نهمین سالیه که چشم به در حسین دوخته بودم

چشم به حقانیت قیامش

میدونین من ۹ ساله چقدر دعا کردم ختم برداشتم

چله برداشتم نذر دادم

هق زدم عذاب کشیدم مردمو زنده شدم

اما هر بار از در حسین رو برنگردوندم

چشم دوختم ب حقانیت پرچم اقام حضرت ابوالفضل

گفتم اقا این بار منو زمین نزن بزار اوضاع اونجوری بشه که دلم میخواد قدرتشو خدا بهتون داده شما ب ما نظر نکنین کی نظر کنه بهمون

گفتم بچین آرزوهامو اونطور که میخوام

گفتم میمیرم از درد دیگه این محرم همون محرمی باشه که آرزومو ازت میگیرم

اما باز زدنم زمین صدای شکستن امیدمو شکستن روحمو دارم میشنوم دیگه طاقتم ب سر رسیده

گریه ولم نمیکنه امونم نمیده

خستم! 

خدایا چرا منو فراموش کردی؟ 

سلام فداتون بشم من🩷عزیزم فارغ از نتیجه امروزم دوست دارم ازتون قدردانی کنم مرسی بابت زحمتی که واسه د ...

سلام الهی فداتشم چقد ناراحت شدم  🥺🥺🥺 دورت بگردم پس اتفاقا اونطوری که خواستی پیش نرفت برات 

نمیدونم جریان چیه ولی میدونی گاهی هنوز زمانش نرسیده که معجزه رو ببینیم

خدا گاهی صبرو استقامت ادمارو امتحان میکنه.

ببین خدا میگه من اندازه صبر ادمی بهش درد میدم پس معلومه ادم صبوری هستی‌

برای همینه دغدغه ادما متفاوتن مشکلات یه سریا برای یه سریای دیگه مسخره میاد.

ولی از خدا نا امید نشو یه جایی خودشو بهت نشون میده دستتو میگیره که انتظارشو نداری.

اگه خواستی دردودل کنی ناراحتی هرچی من درخدمتم همیشه ام انلاینم بهم درخواست بده تا صبح تا شب حرف بزن من گوش میدم این تنها کاریه که از دستم برمیاد برات

🫂تنها نیستی من هستم

سلام الهی فداتشم چقد ناراحت شدم 🥺🥺🥺 دورت بگردم پس اتفاقا اونطوری که خواستی پیش نرفت برات نمیدونم ...

الهی قربون معرفت و وجودتون 🌹خیلی گلین

عزیزم میدونم چی میگین اما اینا فقط ۹ سال باعث شدن دووم بیارم همش اینارو ب خودم میگم میخونم یا عزیزان خوش قلبی مثل شما برام توضیح میدن ممنونشون هم هستم

لاقل بی تفاوت نیستن نسبت بهم لطف دارن❤️

اما جدی جدی دیگه زانو هام خم شده واقعا دیگه دارم شکست رو قبول میکنم من دیگه طاقت امتحانای سخت خدارو ندارم

با خودم میگم خدایا چجوری دلت میاد ذوقمو اینجوری کور میکنی این همه امیدوارم ب کرمت چجوری درو ب روم میبندی مگه من چه گناهی کردم

حالم خیلی خیلی بده.... اصلا نمیتونم توضیح بدم ب قدری داغونم ک الان بهم بگن یکساعت دیگه زنده نیستی بالشتمو بغل میگیرم و لحظه شماری میکنم براش

دیگه نمیکشم دیگه صبرم لبریز شده

خیلی خیلی دارم سختی میکشم...

دوست ندارم انرژی های منفی درونمو القا بدن بهتون

از عصر میدیدم ک اوضاع خوب پیش نمیره

گفتم از الان چرا ناامید بشم اجازه بدم تا اخر شب ببینم چی میشه گاهی خدا بخواد ورق برمیگرده

ینی من تا لحظه ی اخر چشم دوخته بودم ب مرحمت خدا دلمو بدجور شکونده خیلی سنگینه برام خیلی

دیگه گفتم با روی شرمنده بیام بهتون بگم

الهی قربون معرفت و وجودتون 🌹خیلی گلینعزیزم میدونم چی میگین اما اینا فقط ۹ سال باعث شدن دووم بیارم ه ...

چرا روی شرمنده نگو اینطوری تروخدا

زندگی پستی بلندی داره دیگه گلم 

نمیدونم اصلا راجب چی میگی که همدردی کنم باهات

وای وایب منفی نمیگیرم مطمئن باش همیشه همیشه درخدمتم توخودت نریز حرف بزن ماکه همو نمیشناسیم نذار رو دلت سنگینی کنه غمات گاهی باگفتنش سبک میشی 

ولی هرجور راحتی من برای خودت گفتم اذیتت نمیخوام بکنم .توام مثل خواهرم خدا شاهده 

ناراحت نباش بخدا این روزا میگذره خدا روز خوشم به ما نشون میده

چرا روی شرمنده نگو اینطوری تروخدازندگی پستی بلندی داره دیگه گلم نمیدونم اصلا راجب چی میگی که همدردی ...

عزیزدلم موضوع مربوط به اینه که پدرم فوت کرده

از وقتی ۸ سالم بوده بی هیچ پشتوانه ای پدربزرگ پدریم تردمون کرد

مامانمم از وقتی بزرگمون کرده هیچ وقت ب احساساتمون اهمین نداده عین کلفتیم تو خونه ی مادربزرگ مادری حق نداریم از کوچیکترین حق هامون دفاع کنیم

مامانم همش پشت خانوادشو میگیره با خواهرم جیگرمون از تنها بودنمون اتیش میگیره

کلا زندگی روی خوش بهم نشون نداده

۱۴ سالم بود ب زور منو شوهر دادن اجباری ینی با کریه سر سفره ی عقد نشستم بماند ک با چه مصیبتی چند وقت بعد عقد رو باطل کردیم و جدا شدم

از اون موقع ب چشم خانواده مادری هم خوش نمیام

فک کنین طرف عیاش بود اما چون پول داشت میگفتن باید زنش شی

بعد اجازه ندادن ب خاطر هزار و یک مصیبت موجود تو خونه دانشگاه خوب برم و درسمو بخونم

من همش چشم دوختم ب خدا گفتم خدایا بزار با یکی ک دوسش دارم و دلم باهاشه ازدواج کنم

اگ دلش با منم نباشه تو کریمی رحیمی نزار من اجباری ازدواج کنم عشقی ک میخوامو بزار زیر پام

اما خدا هر روز داره تنها ترم میکنه

با کسی اشنا شده بودم اونم بی هیچ دلیلی بدون توضیح ترکم کرد

الان من موندم و خدای خودم و عذابایی ک هر لحظه دارن برام یاد اور میشن

من دیگ با کدوم غصه ام بسازم

حالا بین این دردا هر روز مجبورم دعوا ها و کدورت های فامیلم تحمل کنم نیس خونع بزرگه فامیل نشستیم فک کنین وسط غذا خوردنمون یکی میاد در میزنه میاد تو

هیچ حریم شخصی نداریم

تا بخوایم اعتراض کنیم میگن هری

حالم خیلی بده خواهر

کی تموم میشن دردام؟؟؟