2777
2789
عنوان

بعد عمل بینی چند ماه چسب زدید

202 بازدید | 23 پست

من الان ۴ ماهه عمل کردم بینیم هم گوشتی بود دکترم گفت تا ۸ ماه بزن ولی خسته شدم از چسب 

شما چند ماه چسب زدین ؟ دوستام میگن یه ماه دو ماه کافیه...😑

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببین دکتر هرکسی چیزای متفاوتی میگه من خودم الان یک ماه و خورده عست عمل کردم دکترم گفت تا دوماه دولایه چسب بزن بعدش یه ماهم یک لایه بعد گفت معاینه میکنم اگه دیدم ورم داشت بهت میگم شبا بزن فقط

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗
ببین دکتر هرکسی چیزای متفاوتی میگه من خودم الان یک ماه و خورده عست عمل کردم دکترم گفت تا دوماه دولای ...

ببخشید میتونم بپرسم هزینه بیمارستان چقدر شد برای عمل‌بینی؟

بینی تون گوشتی بود یا استخونی؟

الان بعد دو ماه اوضاع ورم تون چحوریه؟

الان اوضاع ورم ات در چه حده؟بنظرت ۳ ماه مونده به عروسیم عمل کنم یا نه؟

من بینیم گوشتی بود بینی گوشتی ورمش دیر میخوابه کلا 

اگه بینیت استخونی عمل کن ولی در نظر بگیر بعضیا بعد عمل خیلی ریزش مو و مژه میگیرن یا جوش میزنن 

ببخشید میتونم بپرسم هزینه بیمارستان چقدر شد برای عمل‌بینی؟بینی تون گوشتی بود یا استخونی؟الان بعد دو ...

من کلینیک خضوعی عمل کردم ۱۷وخورده هزینه بیمارستان شد فقط ۴۰تومن دکتر ۴ونیمم بیهوشی 

دکتر بهم گفت بینین غضروفی هست با دوست ضخیم شکر خدا هفته اول که اصلا کبودی نداشتم الانم ورمم خیلی کم شده من راضیم

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗