2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استعفا نمیدم من دو تا کار دارم که خیلی دوسشون دارمولی گاوه حس میکنم تو بهنر میتونی درک کنی بذار توضی ...

تا حالا در مورد این موضوع صحبت کردی که اذیتی

عزیزم از یه جا به بعد دیگه مهمونیای اونا رو نرو.من بچه داییش دنیا اومد هیچی همرام نکرد منم پانزاشتم 

دغدغه اش فردا بود.....شب مرد
تا حالا در مورد این موضوع صحبت کردی که اذیتیعزیزم از یه جا به بعد دیگه مهمونیای اونا رو نرو.من بچه د ...

الان رمز گوشیمو عوض کردم

چون گفتم از این به بعد به خاهر مادرتم کادو میخای بدی باید بدی من بدم گف من یه شخص حقیقی ام و از کسی دستور نمیگیرم

منم گفتم منم شخص حقیقیم حق نداری گوشیمو چک کتی

فقط حسابای بانکیمو چک میکنه ها

و گفتم سمت تو نمیام سمت من حق نداری بیای یابووو

من سر کار نمیرفتم قبلا سوهرم خرجم نمیکرد کلا گاو و خسیسه

ببین نمیخوام بهت پز بدم

من‌شوهرم زره ای خسیس نیست

کارت شم دست خودمه

ولی حسرت شاغل بودن رو دلم موند

توام واسه خودت زندگی کن

فک کن همسرت نیست(این روش مامانمه)هر چی دلت میخواد واسه خودت و بچه ت بخر و خرج کن

از شاغل بودنت لذت ببر

به جای اینکه حرص بخوری اعصاب خودت رو خرد کنی

https://youtube.com/@mazeyeketab?si=HZ1-eeuqNLiW0beK

ببین نمیخوام بهت پز بدممن‌شوهرم زره ای خسیس نیستکارت شم دست خودمهولی حسرت شاغل بودن رو دلم موندتوام ...

ببین من خودم خیلی پر خرجم و همه چی میخرم برا خودمودخترم

ولی ادمم اینقدر بیدرک

پس برا چی شوهر کردم

بره بمیره کاش

ببین من خودم خیلی پر خرجم و همه چی میخرم برا خودمودخترمولی ادمم اینقدر بیدرکپس برا چی شوهر کردمبره ب ...

برای اینکه حضرت مریم نبودی

بدون اون بچه دار نمیشدی

مادر نمیشدی  

اسپرم هاشو بهت هدیه کرد  

https://youtube.com/@mazeyeketab?si=HZ1-eeuqNLiW0beK

برای اینکه حضرت مریم نبودیبدون اون بچه دار نمیشدیمادر نمیشدی اسپرم هاشو بهت هدیه کرد

غلط کرد خاک بر سرش

واقعا بیشتر از پول ندادنش حرفاش و پرروییش منو میسوزونه دره ای درک نداره

ببین من خودم خیلی پر خرجم و همه چی میخرم برا خودمودخترمولی ادمم اینقدر بیدرکپس برا چی شوهر کردمبره ب ...

منم ساعت ها فکرمیکنم که چرا ازدواج کردم وقتی خرج خودمو بچمو خودم باید بدم 

یکی گفت طلاق گفتم والا الانش هم انگار اوضاعم همینه همیشه و همه جا تنها بودم 

دغدغه اش فردا بود.....شب مرد