2777
2789
گفته دروازه بان ساپورت طوسی رنگ توش دیده میشه یعنی اسی توی اون یارو بازیکن و دیده رو دیده😅

وای الان متنو خوندم کلا اشتباه نوشته شده

من تند نوشتم از استرس نگا نکردم

گوشیم کلمه ها رو عوض کرده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیز خاصی نگفتی که دعوات کرده یا ناراحت باشی

واقعا اینجور فکر می‌کنید  یا دلداری ؟

شوهرم گفت خاک توست آبرومو بردی جلوی مرد مردم برگشتی این چه حرفیه میزنه یعنی چی ساپورت توری ، توش دیده میشه

خجالت نمیکشی

منم گفتم خاک توسرم بشه 

دیگه عمرا برم تو جمعشون حداقل تا ۶ ماه

تف تو روم

سخت نگیر به خودت عزیزم من خودم یه حرررفای مصخرفی زدم بعد چندسال یهو یادم میفته میگم چرااا😂

باور کن همه مون ازین سوتیا میدیم حالا گذشت دیگه مال شمام. حرفتم بد نبوده یه چیز به ذهنت رسیده گفتی

وقتایی که یه تاپیک قدیمی می‌بینم میرم استارترش رو چک می‌کنم اگه دیگه فعال نباشه دلم می‌گیره خیلی و براشون آرزوی سلامتی میکنم و اگه فعال باشه ذوق میکنم              به فکرم می‌رسه یه زمانی دیگه من نیستم اما تاپیکام هست، پستام هست.                                                       حقیقتا این زندگی خیلی پوچ و بی ارزشه                            اگه یجا با حرف و نظرم کسی رو ناراحت کردم عذرخواهی می‌کنم. اصلا دلم نمیخواد کسی بخاطر حرف من کوچیک ترین اندازه ناراحت شده باشه❤

واقعا اینجور فکر می‌کنید یا دلداری ؟شوهرم گفت خاک توست آبرومو بردی جلوی مرد مردم برگشتی این چه حرفی ...

ن بخدا بنظرم چیز خاصی نگفتی من باشم تو جمعتون به شوخی میگرم حرفتو یا اصلا ویژه خاصی نیست که بد باشه

شوهرت خیلی ماجرا رو بزرگ کرده ولش کن خودتو ناراحت نکن

لطفا یک صلوات مهمونم میکنی برای آرزوی توی دلم🥺💔با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️‍🩹فیلم باز سایت😎سوالی راجب کنکور این چیزا داشتید در خدمتم 🖐️😂

🤣🤣وای نمی‌دونم والا از دهنت پریده خب زنا چیگفتن

هیچی خندیدن

شوهرم میگه اومدی جلو در مهمون داره میره صدا کردی این حرفو گفتی همه نگاه کردن

میگه میمردی جلو دهنتو بگیری

وای حالم خیلی بده