2777
2789
عنوان

مدیر مدرسمون به مادر چی گفت

178 بازدید | 15 پست

مامانم وقتی رفت کارنامه بگیره... مدیر مدرسمون لا به لای حرفاش که حرف از من شد برگشت به مامانم گفت دخترتون(اسمم گفت)تضاد شخصیتی داره...

ینی چی؟منظورش چی بود؟

مدیر مون به مامان منم گفته بود دخترت‌ تا ابد تنها و بدبخت خواهد ماند

این دیگه چه عتیقه ای بوده

گور بابای غم ، من میرسم به چیزی که لایقم .یه شب دوباره تو رو میبینمو میزنه بهم چشمک ستاره پیشت میشینمو زل میزنم بهت انگار یه خوابه بیبی برمیگردم باز یه روزی تهرااان کنارت... تهران کنارتتت🎶🍺بیشتر از تنهایی از همدم نامردت بترس ، دلیل خنده و گریه ات یکیه مسخرست. روح من چند وقتیه مرده اون الان فکر میکنه برده، من از اینی می‌سوزم که دلم آخرش از عشق خودش خورده 🎶

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی رفتارش متناسب با مدرسه نیست یا با دوستان یا معلمانش ناسازگار یه همچین چیزی

نا سازگاری مورد های خشونت ...اصلا تو مدرسه ندارم.

فک کنم منظورش این بود شخصیت ثابت نداره.

ینی برای مثال دوست داره تو جمع باشه ولی زود خسته زده میشه

عزیزم. 

متاسفانه مدیر مدرسه تون یه آدم بی خود و بی سواده....

تضاد شخصیتی دیگه چیه... خیلی چرت گفته

اولا که اصلا همچین چیزی نداریم دوما اگه اگه موردی باشه ام حق نداره اینجوری بگه... اونم جلوی خودت.. میتونست با مادرت یواشکی حرف بزنه و نه یه کلمه چیز مزخرفی که از خودش در اورده بگه اونم موقع کارنامه گرفتن 

مدیر منم گفته بود دخترتون نمی تونن حرف بزنه صرفا چون پاچه خواری دفتر رو نمی کردم و درونگرا بودم...بن ...

نسبت به همکلاسی هام خیلی خنثی هستم ولی آدم شوخ طبی هستم نمیدونم چرا این حرف زد

نا سازگاری مورد های خشونت ...اصلا تو مدرسه ندارم.فک کنم منظورش این بود شخصیت ثابت نداره.ینی برای مثا ...

از نظر علمی این معنی رو نمیده 

فکر کنم مدیر میخواسته بگه منم معوماتم بالاست یه چیزی پرونده 

بهتره بری ازش بپرسی منظورش چی بوده

من نبودم به مامانم گفت مامانم اومد به من گفت

ولش کن بابا...

این مدیرا یه چیز میپرونن...

اصلا باور کن نمیدونه تو کی هستی تک تک بچه ها  رو که نمیشناسه مدیر مگه چقدر مدیر بچه ها رو میبینه که بخواد اظهار نظر بده... باز اگه معلم ها بودن یه چیزی...

البته ببین ممکنه مادرت الکی بگه ها... 

رابطه ت با مادرت چطوریه؟ کلا شخصیت مادرت چطوریه ؟ 

یه وقتایی بعضی مادرا الکی میگن فلانی اینجوری گفت و.‌‌‌.‌‌ که بگن مشکل از من نیست همه میگن تو فلانی و.‌..

ولش کن بابا...این مدیرا یه چیز میپرونن...اصلا باور کن نمیدونه تو کی هستی تک تک بچه ها رو که نمیشناس ...

نه با مادرم خیلی خوبم

اونجوری هم نیست که یه چیزی از خودش در بیاره 

من کلا خودم زیاد وارد حاشیه های مدرسه دفتر..نمی‌کنم 

والا نمیدونم چطوری به این نتیجه رسید