2777
2789
عنوان

سرزنشم نکنید ولی حس بد گرفتم

676 بازدید | 28 پست

تولد خاله شوهرم بود همه دعوت بودن بجز منو همسرم..

واقعا مشکلی باهاش ندارم من ولی این دختر از روزی که من نامزد شدن حسادت کرد بهمون حتی وقتی خودش نامزد کرد عروسی کرد اصلا ما رو دعوت نکرد

همش مادر شوهرم اسمشو پیش دختر سه سالم میاره که خاله پرستو گفته فلان خاله پرستو بیسار نمیخوام بزارم بچم حسی بهشون داشته باشه خیلی ناراحتم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق داری والا

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘

عجب عقده ایی خب شما هم میگفت چی میشد مگه

بخدا همیشه خونه پدر بزرگ همسرم میبینمشون مثلا دو سه ماهی یکبار با احترام هم برخورد میکنم نمی‌دونم این دختر چ حسادتی گرفته با من 

خیلی ناراحت شدم شوهرم ما رو برد بیرون کلی هم گشتیم و رستوران رفتیم و شهربازی ولی واقعا ناراحت بودم گفتم عجب آدمایی هستن بعد کلی هم ادعا دارن مادر شوهرم عوضی باید اون به این رفتارهای خواهرش اعتراض کنه یجوری هم میپرستش انگار نه انگار پسرشو داره کوچیک میکنه

این دفعه اگه چیزی گفت بگو مادر جان خاله پرستویی که بابای نوه تون(یعنی پسر خودتون) رو قابل ندونست برای عروسی‌ها و مهمونیهاشون دعوت کنه غلط کرد! (یا غلیظ تر بگو گوه خورد!)

بعد ریلکس روتو بکن اونور و تلویزیونتو ببین و میوه ات رو بخور

بهتر یه کادو به نفعت شد آدم حرصش میگیره ولی میگن کلاغ که قهر کنه چندتا گردو به نفع باغبونه

والا رفتیم خودمون بیرون کلی هم خرج کردیم خرید کردیم خوش گذشت ولی ناراحتم از این رفتارهای زشتش که تموم نمیشن 

این دفعه اگه چیزی گفت بگو مادر جان خاله پرستویی که بابای نوه تون(یعنی پسر خودتون) رو قابل ندونست برا ...

عالیه خیلی دلم میخواد بهش بگم اسم اینو پیش دخترم نیار نزار ب بچم کینه و نفرت یاد بدم بزار اثری ازش نباشه اقا