2777
2789
عنوان

سرزنشم نکنید ولی حس بد گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 676 بازدید | 28 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عالیه خیلی دلم میخواد بهش بگم اسم اینو پیش دخترم نیار نزار ب بچم کینه و نفرت یاد بدم بزار اثری ازش ن ...

به خود مادر شوهرت توهین نکنیها

ولی وقتی مادرشوهرت هی از اون تعریف میکنن یه حرف درششششت جلوی مادر شوهرت حواله ی خاله پرستو جان کن که دیگه ضایع بشه اسمشو پیش تو نیاره 

😁😁😁🤣

شما هم باید کم محلی کنید چه کاریه که اینقدر تحویل سون میگیرید

والا تحویل یعنی چی نمی‌دونم ولی میرم خونه پدر بزرگ همسرم اونجا میبینمش من زیاد نمیرم دو س ماه یکبار میرم مثلا سه چهار ساعت می‌بینمشون همین 

یبار دندونی گرفتم همشون رو دعوت کردم باورت میشه نیومدن....فقط زن دایی شوهرم اومد همین‌‌.

خب پس کلا مشکل دارن اگ میتونی تو جمعشون نرو اگرم باید بری و چاره ای نیس رو خودت کار کن که اصلا برات مهم نباشه و این دفعه اگر دیدیش یه سلام خشک بدون احوالپرسی بکن و تا آخر مهمونی نگاش نکن و باهاش حرف نزن ضایع رفتار نکنیا جوری که اصلا انگار وجود نداره اگرم اون حرف زد کوتاه و محترمانه جواب بده تمام 

اینسری چیزی گفت بگو وا خاله پرستو کی دیگه؟

خدایا از تو گلایه ای نیست هیچی واسم کم نزاشتی....     برای یک روزم که شده دنبال چیزهای ک نداری نرو و از چیز های که داری لذت ببر.                                          پسرم دوست دارم ❤️