یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
میدونم که همیشه حق میگم مرسی از لایکاتون اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من دادین و پاسخی دریافت نکردین دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده. پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر
چون عشق اول باشه کورت میکنه نمیزاره طرفتو بشناسی وقتی عقد بشی یا رفتین زیر یه سقف اونوقت با شروع اختلافات میشه شناخت بعد ازدواج ک خربیار وباقالی بار کن
وجود داره ولی متاسفانه اکثرش یه طرفس من تجربه ۱۵ ساله دارم هنوزم فراموشش نکردم
وااای تورو خدا اسم کراش زدن و اینکه از یک شخصی با نگاه اول صرفا خوشتون بیاد و علاقه مند بشین ولی هیچ شناختی از طرف نداری رو عشق نزارین واژه عشق رو شما اول واسه من معنی کن :/
چون عشق تو نگاه اول، میتونه زمانی رخ بده که فرد احساس دلشکستگی، تنهایی، غربت، اضطراب، افسردگی و ... داره و صرفا یه تصور ساده هست از ویژگی های شخصیتی فرد، تکیه بر روی ویژگی هاي ظاهری، خیلی سطحی و بی معناست برام.