2777
2789
عنوان

چرا ب دختری ک تا حالا ب کسی تو رابطه نبوده میگن عقب مونده

| مشاهده متن کامل بحث + 1542 بازدید | 122 پست
اونی که میگه عقب مونده. هرزه ای بیش نیست که مبخواد تورو هم با خودش بکشونه تو چاه گند و کثافت خودش و ...

اره خیلی خیلی میخواست منو تغییر بدم خیلی کارارو پیشنهاد داد ک بیا با هم بریم انجام بدیم هیچ جوره قبول نکردم 

فقط دلم میسوزه حیف خودش ک این کارارو با خودش کرد و خودشو خیلی بی ارزش کرد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخوام نره صدسال سیاه همه مثل تو و فامیلای نیستن گدای مردا باشنشماها همینین غلطی نیس نکرده باشید بعد ...

ببخشید ولی دلیل این همه عصبانیت و ناراحتی چیه؟!

نه بی ادبی کرد نه به کسی توهین کرد مودبانه و متین حرف کاملا به جایی زد اصلا نمی‌فهمم شما چرا عصبانی شدی شروع کردی به توپیدن 

بنده خدا مگه حرف بدی میزنه،گیریم که مرد باشه اصل حرف مهمه نه اینکه کی حرفو زده 

اصلا نمیتونم هضم کنم شما چرا ناراحت شدید آخه

خیلی میخواستن منو تغییر بدن ولی خب من قبول نکردم چجوری سوادمو تو رابطه بالا ببرم؟از چ طریقی

تو اینستا یوتوب پیج های روانشناسی هست پیج کیمیا دهقان رو اینستا ببین دوره داره برای رابطه من دوره شو گرفتم واقعاً چیزایی گفت که اگه ۱۰سال پیش میدونستم اینقدر دلم نمیشکست و سالها غصه نمی‌خوردم چرا همش ترک میشم از سمت پسرا 

سایت مختص خانما نیست گزینه مرد و زن داره معلومه که میگم خانمها شخصیت دارن بهت برخورده

تو به عنوان یه مرد شخصیت نداری قطعا

هر مردی اومده گفته زن باید این باشه اون باشه خودش خراب هفت عالم بوده

.She's somebody , not some body.  

مرد اونوقت یعنی چی؟ یعنی بیای تو سایت زنونه حرف بزنی بگی زن اینه زن اونه؟آره زن خوب زن باحیاست مرد خ ...

اگر از شوهرت عقده داری رو من خالی نکن 

نمیخاتت به من چی 

من که وکیل شوهرت نیستم 

کاربری دست دو نفره من و عمه جونم 

کاملا مخالفم با این افرادی که ترویج فساد میکنن و به کسی که اهل فساد نیست توهین میکنن

ولی حضرت علی گفته در اخر الزمان جوری میشه گه وقتی میبینن یکی گناه نمیکنه تعجب میکنن

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

من فقط یه دوست پسر داشتم به مدت ۷ ماه، بعد اینکه کات کردیم دیگه با کسی حرف نزدم 

بنظرم همون یکنفر برای کسب تجربه لازم کافی بود از هرز پریدن و با این و اون بودن هم خوشم نمیاد 

میدونم که همیشه حق میگم مرسی از لایکاتون اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر

تو به عنوان یه مرد شخصیت نداری قطعاهر مردی اومده گفته زن باید این باشه اون باشه خودش خراب هفت عالم ب ...

واگذارت میکنم بخدا با این توهین و تهمت که به من زدی 

کاربری دست دو نفره من و عمه جونم 

مرد یعنی زر زدن؟

حرف بدی نزده که باهاش دعوا میکنی

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏