2777
2789

بچه ها من اصلا زگیل و این چیزا نداشتم. هیچ وقت ن دوس پسر داشتم ن هیچییی . بعد ازدواجم یه چیزی شبیه زگیل دراوردم اون پایین 😭دونه ریزه هم رنگ پوست . میخوام برم دکتر . ولی تو نت عکس دیدم خودشه . اگه دکتر تایید کرد ب شوهرم چی بگم ، ؟ دعوا کنم ؟ ولی دیگه اجازه نمیدم بهن نزدیک بشه حالم ازش بهم میخوره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ۳۰ سالمه ‌ . هیچ وقت هیچ مشکل پوستی نداشتم ب خصوص زگیل . هیچ کس تو خونواده امم چنین مشکلی نداشتن.

منظرم اینه که شاید از شوهرت گرفته باشی ،اما نه زگیل تناسلی ،زگیل ساده .حالا اون شاید  استخری، باشگاهی،یه محیطی رفته و گرفته ،بعضی زگیل ها هم که حتما اینجور نیست از جایی بگیری و مهم تر اینکه هر زائده ای زگیل نیست .اصلا هنوز نمیدونی چیه میخوای بری دعوا

نمیدونم . ولی شبیه همین روی گردن و شونه اش پره

به اونا میگن منگوله پوستی .ظاهر جالبی نداره ولی خوش خیمه اکثر مرد ها دارن .فکرای بد نکن خودت داغون میشی.ولی به هر حال چون شما تو ناحیه حساسه برو دکتر معاینه کنه

تست hpvبدید. راه انتقال جنسی هست

در صورت ریپلای و مخالفت با نظر بنده در موارد درمانی، به اظهار فضل شما پاسخی نمیدهم. آن کس که نداند و نداند که ندانددر جهل مرکب ابدالدهر بماند