2777
2789
عنوان

تاپیک پر بازدید دختر زشت عکس فامیل مارو گزاشته

| مشاهده متن کامل بحث + 87954 بازدید | 443 پست
اتفاقا دمش گرم که میگه حقشه بدونه عکسش این همه بازدید خورد

بگه مثلا چی میشه آخه 

به انسان های که حیوانات را دوست ندارند نمی توانم اعتماد کنم،اما اگر حیوانی از انسانی بدش بیاید به حس آن حیوان اعتماد میکنم 🤍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شت

یکی دو روز پیش هم یکی عکس یه مرده رو گذاشته بود گفته بود همسرمه یکی تو تاپیک پیدا شد گفت نمیدونم پسرخاله شوهرمه چی

و این استارتر داره دورغ میگه😐😂

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

فالوور با اینجا چه فرقی دارن نکنه دو گونه مختلف انسان هستن ؟

خب شاید فالوور هاش محدود هستن فامیل و آشنا هستن ن صد پشت غریبه های اینجا ک با عکس هزارتا غلط میکنن

💙💙ناشناس https://abzarek.ir/service-p/msg/2280107

یکی دو روز پیش هم یکی عکس یه مرده رو گذاشته بود گفته بود همسرمه یکی تو تاپیک پیدا شد گفت نمیدونم پسر ...

😂😂😂توام بودی 

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ.. متاهلم 

نه ندارم خودمم نمیدونم کدوم تاپیکه

یافتمش

https://www.ninisite.com/discussion/topic/16529009/ریدم-تو-خوشگلی-که-هرچی-شانسه-واسه-زشتاس?page=4

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
بچه ها اون که گفته هر چی شانسه برا زشت هاس

واقعا خجالت اوره با آبروی کسی بازی کردن ادم میمونه چی بگه. اصلا فرضا عکس جنیفرلوپزم باشه بدون اجازه نباید عکس بزارن به چه حقی اخه

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم