همون کاربری که درباره 💨تاپیک زده بود رفتم تاپیک های قبلیشو خوندم تو یکیشون درباره خواستگار گفته بود تو یه تاپیک درباره شوهر یکی همکلاسی پسر دانشگاه معلوم نبود با خودش چند چنده فتیش 💨 هم داشت خیلی متعجب شدم 😶😑
من برای تبادل نظر با خانم ها تاپیک میزنم پس : ورود آقایون به تاپیک های من اکیدا ممنوع . لطفا آقایون پست های من و پاسخ ندن و لایک نکنن در خواست دوستی آقایون نظر رد و نه پذیرفته میشود ❣ خدایا چنین کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار❣
نه چون تاپیک قبلیشو دیده بودم گفته بود کاش همکلاسی پسرم منو بگیر تو تاپیک بعدیش درباره شوهر گفت برا همین کنجکاو شدم
من برای تبادل نظر با خانم ها تاپیک میزنم پس : ورود آقایون به تاپیک های من اکیدا ممنوع . لطفا آقایون پست های من و پاسخ ندن و لایک نکنن در خواست دوستی آقایون نظر رد و نه پذیرفته میشود ❣ خدایا چنین کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار❣
یکی هست ۷۰ ۸۰ تا تاپیک از پارسال تا الان داره همش درمورد بارداریههربار هم میگه با دوزپسرم ... داشتیم ...
معلومه مرد هستن میخوان خانما رو سرکار بذارن خودشونو زن جا میزنن به اینم فکر نمیکنن نی نی سایت یه قابلیت داره میشه تاپیک های قدیمی رو خوند و لو میرن