2777
2789

لطفا اگر هم قصد سرزنش دارید توهین  و نفرین نکنید

من نه خیانت نکردم نه خدا اون روزی رو بیاره ک بکنم

وای خیلی دلم‌توجه و محبت میخواد اما دریغ از ی کلمه محبت آمیز ک از صبح تا شب بهم بگه بهانه شوهرمم اینه ک بلد نیسم وقتی برا زندگیمون کار میکنم ینی دوستت دارم

زندگیمون شده ی زن و شوهری ک من یشو وبساب و بچه داری اونم کار کنه شب مث جنازه برسه خونه من چیکار کنم با احساس نیازم ب توجه😔

شما حق طلاق داری نه خیانت 

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ندارم این حقم خانوادم و وجود بچم ازم گرفته

پس همون خانواده و‌بچه باید حق خیانت هم بگیرن 

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

بخدا ی جانم یا عزیزمم هم میشنوم انگار قلبم گر میگیرهاز بس نیاز دارم چ غلطی بکنم نگین یادش بده من محب ...

اون مرد یا پسری ک با زن شوهر دار بپره

نه عشق و عاطفه داره ن چیزی

دنبال استفاده خودشه بدون کوچیکترین مسئولیتی

تنهایی شرف داره ب اینکار

هرگز 

نیاز به توجه دیگه چیه؟با شوهرت رفیق باش

بازی کن بگو بخند شوخی کن 

خودت باحال باش 

چراهمش توقع دارید بیاند بگن عشقم نفسم 

خب شما هم بگید خودتون باحال و جذاب باشید که بیاد رو زبونشون 

والا منم شوهرم بگه بیا به من توجه کن من توجهم نمیاد 

باید خودش جذاب باشه برام تا احساسم براش بجوشه و بیاد بالا

خیانت حالت رو خوب نمیکنه 

فوقش پنج دقیقه خوشحالی، بعدش تا آخر عمرت باید بدبختی‌هات رو به‌‌اضافه احساس آشغال بودن تحمل کنی

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.