2777
2789
عنوان

ارداری با بچه ی کوچیک

114 بازدید | 8 پست

شما که تجریه دارین بگین چجوری از لولی مراقبت می کردین

پسرم ۱۹ ماهشه 

بغل می خواد رسیدگی می خواد

هی باید بدوام دنبالش می بینی دارم میدوام یارم میاد حاملم

یا بلند شدن و نشستم بعضی دقت ها هول میشم برا ولی یه دفعه تکون می خورم در. می چیچه تو دل و کمرم

اینقدر هم می کوبه پسرم به دلم

فقط 17 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیییییی؟؟؟؟ 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بچه های منم سه سال فاصلشونه 

دیگه همینطوره چاره ای نیست یه بار دراز کشیذه بودم پسرم بازی میکرد اومد پشتک بزنه با کان فرود اومد رو شکمم😂

دیگه این کوچولوها از جنیتی باید ضد ضربه بار بیان

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

پسرت را به مامانت عادت بده تا یکم استراحت کنی. دومی بیاد سختیاشون تصاعدی زیاد میشه سعی کن مسئولیت بچه بزرگت را بدی بقیه یکمش را

مطمئنم خدایی که من رو خاص کرد با این بیماری ، توان خاصی هم بهم داده که از پسش بربیام 🎗🎗🎗 
بچه های منم سه سال فاصلشونه دیگه همینطوره چاره ای نیست یه بار دراز کشیذه بودم پسرم بازی میکرد اومد پ ...

دلم می سوزه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پسرت را به مامانت عادت بده تا یکم استراحت کنی. دومی بیاد سختیاشون تصاعدی زیاد میشه سعی کن مسئولیت بچ ...

مادرم فوت شدن

1
5
10
15
20
25
30
35
40