2777
2789

هیی زندگی🤧😂💔

نظرت مخالفه ریپلای نکن اگر دیدی جواب ندادم بدون باب میلم نبوده حرفت و مجبور نیستم وقتم رو هدر بدم 💕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منممممم🥺🥺🥺

سرکار هم برم حقوقش بالا باشه خوبه خودم برم اسباب بازی بگیرم‌باربی و عروسک و...

نظرت مخالفه ریپلای نکن اگر دیدی جواب ندادم بدون باب میلم نبوده حرفت و مجبور نیستم وقتم رو هدر بدم 💕

وااای برم عروسک بخورمممم 

بعد رستوران 

کلی پاستیل و شیرکاکائوووووووووووو و خوراکیییی

بریم خریدددددد کلی لباس و لوازم آرایشی مااارک

بعد در بنزشو باز کنه برام برم مثل ملکه ها بشینمممم 

(از تایم خوابم گذشته🤣)

هممون به حد کافی مشکل داریم پس اینجا یکم مهربونه باشیم باهم خیلی قشنگ تره دوست عزیزم 🙃این سایت برای خالی کردن عقده ها نیست لطفاً رعایت کنید🥲اگه تاپیک میزنی همه حق دارن نظر بدن پس الکی گیر ندین حتی اگه اون نظر باب میل شما نبود❤️اینطوری همه چیز قشنگ تر میشه 🙃

وااای برم عروسک بخورمممم بعد رستوران کلی پاستیل و شیرکاکائوووووووووووو و خوراکییییبریم خریدددددد کلی ...

منمممممممم همین طور اخر شبا که میشه دوست دارم یکو داشته باشم که واسم خوراکی و عروسک و... بگیره 

بغلم کنه 😍😂🤧

منمممممممم همین طور اخر شبا که میشه دوست دارم یکو داشته باشم که واسم خوراکی و عروسک و... بگیره بغلم ...

وااای نگووووو

این همه پسره خفن تو اینستا خدایی یکیش سهم من نیستتتت

یکی که بهم ضربه نزنه بیاد زخمای قلبمو خوب کنه هوامو داشته باشه ببره شهره بازی بزاره کودک درونم شاد باشه 

ببرتم خرید وااای

هممون به حد کافی مشکل داریم پس اینجا یکم مهربونه باشیم باهم خیلی قشنگ تره دوست عزیزم 🙃این سایت برای خالی کردن عقده ها نیست لطفاً رعایت کنید🥲اگه تاپیک میزنی همه حق دارن نظر بدن پس الکی گیر ندین حتی اگه اون نظر باب میل شما نبود❤️اینطوری همه چیز قشنگ تر میشه 🙃

وااای نگووووواین همه پسره خفن تو اینستا خدایی یکیش سهم من نیستتتتیکی که بهم ضربه نزنه بیاد زخمای قلب ...

منم همین طور چون همش تو خونم هیچ جا نمیرم 😑🤧💔

البته یه ۱۵ سالی هم ازم بزرگ تر باشه 😂😂😂😂😂

اخ گفتی منم شهربازی میخوام 😍

منم همین طور چون همش تو خونم هیچ جا نمیرم 😑🤧💔البته یه ۱۵ سالی هم ازم بزرگ تر باشه 😂😂😂😂😂اخ گف ...

والا ماله منم مثل این تصوراتم نیست عه😂💔

۱۵ زیاده دیگهههه ده خوبه 

پیر مردم نباشه دیگهههه

به شدت دلم لواشک و دوست پسر خفن و شهربازی و عروسک خواست😂😂💔💔

والا ماله منم مثل این تصوراتم نیست عه😂💔۱۵ زیاده دیگهههه ده خوبه پیر مردم نباشه دیگههههبه شدت دلم ل ...

می تو 

برم سرکار کلا خونه نمیام دیگه تا یکیو پیدا کنم 🤧😂

می تو برم سرکار کلا خونه نمیام دیگه تا یکیو پیدا کنم 🤧😂

موفق باشی آبجی برای منم یکی پیدا کن 🤣❤️

پولداااار و خوشگل و خفننن

موفق باشی آبجی برای منم یکی پیدا کن 🤣❤️پولداااار و خوشگل و خفننن

ممنونم همچنین پیدا کنم دوستشو اگه پولدار و خوشکل و خفن بود باهات حتما  اشنا میکنم 😍🤣🩷