مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!
بعد دو سه هفته اگه باهم کنار نیومدن قرار نیست جفت بشن
منم دارم😂
به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگرمجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اللنم از هم جدا کن تو قفس جدا.. تو ت بزنی کامل یاد داده چه کنی جفت گیری کنن
مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!
ارهههه. کلی فیلم اموزشی هست و مطلب. فت و فراااوانن
ماده منم همینجوری بود خیلی آماده میزد. ولی فهمیدیم مشکل داشت. برای همین نره کلا ازش خوشش نمیومد😂
یکم دیگه صبر کنین. کلی ترفند هم هست مثلا اینکه مست هم بشن. توی دوتا قفس جدا کاملاا کنار هم ولی همو نبینن
به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگرمجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱
اوایل همش دعوا میکنند بعدش اوکی میشن😂😍عروسای منم اول نر میومد پرنده ماده ناز منو اذیت میکرد نوکش میزد نمیزاشت غذا یا آب بخوره اما بعد یه مدت اوکی شدن با هم قربونشون برممم منن😍🤣الان نوک هاشونو تو هم میکنن نره سرشو خم میکنه ماده با عشق میشینه تمیزش میکنه واایی خداا من میبینم این صحنه رو قلبم اکلیلی میشه🥺❤️