2777
2789
عنوان

دعوای عروس هلندی نر وماده🐦🐤

165 بازدید | 26 پست

نره تنهابود براش ماده گرفتیم

ماده اولین روز ۳بار سرشو خم کرد اما نره توجهی بهش نکرد

خیلی خودشو به نرنزدیک میکرد اما نرانگارکه نه انگار

حالا ماده از نر فرار میکنه و میزنه نرو 

چیکارکنم

همون اولین روز نباید بزارید تو یه قفس 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

یکم دیگه صبر کن

بعد دو سه هفته اگه باهم کنار نیومدن قرار نیست جفت بشن

منم دارم😂

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره متاسفانه نمیدونستم

اللنم از هم جدا کن  تو قفس جدا.. تو ت بزنی کامل یاد داده چه کنی جفت گیری کنن 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

یکم دیگه صبر کنبعد دو سه هفته اگه باهم کنار نیومدن قرار نیست جفت بشنمنم دارم😂

اولا ماده سعی میکردنزدیک شه اون نمیخواست

الان حس میکنم این نر نخ میده حالا این‌نمیخواد

بنظرت میشن درآینده؟

دمش گرم شیرزنه 😄 نری که سرده رو باید کتک زد

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند
گوگل ؟

ارهههه. کلی فیلم اموزشی هست و مطلب. فت و فراااوانن

اولا ماده سعی میکردنزدیک شه اون نمیخواستالان حس میکنم این نر نخ میده حالا این‌نمیخوادبنظرت میشن درآی ...

ماده منم همینجوری بود خیلی آماده میزد. ولی فهمیدیم مشکل داشت. برای همین نره کلا ازش خوشش نمیومد😂

یکم دیگه صبر کنین. کلی ترفند هم هست مثلا اینکه مست هم بشن. توی دوتا قفس جدا کاملاا کنار هم ولی همو نبینن

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

اوایل همش دعوا می‌کنند بعدش اوکی میشن😂😍عروسای منم اول نر میومد پرنده ماده ناز منو اذیت میکرد نوکش میزد نمیزاشت غذا یا آب بخوره اما بعد یه مدت اوکی شدن با هم قربونشون برممم منن😍🤣الان نوک هاشونو تو هم میکنن نره سرشو خم میکنه ماده با عشق میشینه تمیزش میکنه واایی خداا من می‌بینم این صحنه رو قلبم اکلیلی میشه🥺❤️

https://abzarek.ir/service-p/msg/2259747