2777
2789

۲۱ یا ۲۲ یا اخر ماه واریز میشه 

خداحافظ☕ واسه اینکه💙                                                   نبندی☕ دل به رویاها🖤                                                             بدونی☕ بی تو🍂و با تو🍃                                                        همینه☕ رسم این دنیا🥀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه خانمه میگفت دهک ۴ ام رفتم گرفتمش که

حتما دهک یک تا سه بوده ، چون هنوز واسه دهک ۴ تا ۷ نریختن 

خداحافظ☕ واسه اینکه💙                                                   نبندی☕ دل به رویاها🖤                                                             بدونی☕ بی تو🍂و با تو🍃                                                        همینه☕ رسم این دنیا🥀
حتما دهک یک تا سه بوده ، چون هنوز واسه دهک ۴ تا ۷ نریختن

نمیدونم

میکفت دهک ۴ هستن

منم گیج شدم

لالیم ودر سکوت دل بی زبان ما 💔لبخند واشک میشودانچه نگفتنی ست.🌻چرا این نیز نمیگذرد
نمیدونممیکفت دهک ۴ هستنمنم گیج شدم

اشتباه کرده حتما، خبرها رو دنبال کنی متوجه میشی، سرچ کن ببین

دهک چهار بودم و چند روز پیش گرفتم

ای بابا 

پس چرا میگن شارژ نشده؟

شنبه برم وقتش تموم نشده؟

لالیم ودر سکوت دل بی زبان ما 💔لبخند واشک میشودانچه نگفتنی ست.🌻چرا این نیز نمیگذرد
ای بابا پس چرا میگن شارژ نشده؟شنبه برم وقتش تموم نشده؟

ن عزیزم شارژ شده منم فکر میکردم شارژ نشده رفتم فروشگاه گفتم ببین اومده یا نه گفتش واریز شده و خرید کردم فکر کنم تا سی ام وقت داره 

ن عزیزم شارژ شده منم فکر میکردم شارژ نشده رفتم فروشگاه گفتم ببین اومده یا نه گفتش واریز شده و خرید ک ...

مرسی عزیزم 

شنبه برم یه سر بزنم