2777
2789

خالم از یه چند روز قبل تا الان هی داره زیر چشمی بهم نگاه می‌کنه هر وقت میام خونه باباجونم اینجوری می‌کنه (مجرده) نمی‌دونم چشع اینقدر فکر می‌کنم نمی‌فهمم چیکار کردم یادم نمیاد چیزی خیلی از من بدش میاد در حالی که قبلش خیلی خوب بود باهام می‌بوسید منو و... الان نمی‌دونم چشه جواب سلاممو نداد حرف میزنم پشتشو می‌کنه بهم محل نمی‌ده چش غره می‌ره الان هم میخواست بیاد تو سالن دید من نشستم لب و لوچش آویز شد رفت بقیه رفتن دنبالش که بیاد بازی اومد تو منو دید گفتم من نمیام و واقعا نمی‌تونم بیام در حالی که داشت می اومد یهو منو دید زد زیرش خیلی ناراحتم می‌شم واقعا انکار قلبم دو نصف میشه دوست دارم آب شم برم تو زمین خیلی بده یه جایی یکی بدش از تو بیاد هی نشون بده 

روز اول گفتم شاید سلاممو نشنیده باز گفتم خاله من تو رو ندیدم سلام خوبی؟ خیلی بد جوابمو داد روز بعدش مادر جونم گفت دیدی فلانی رو ( منو) هیچ محلی نداد پشتشو کرد رو به من نوشت

ممنون که برام صلوات می‌فرستی ❤️بسم الله الرحمن الرحیم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا به خاطر بی محلی خاله ناراحت میشی؟؟😳😳😂😂

کاش خاله من تا آخر عمر باهام حرف نزنه و بی محلی کنه😂💔

هیچ کس به خاطر رفتاری که با من کرد عذرخواهی نکرد ، فقط منو به خاطر واکنشم سرزنش کردن :)     

دلیلشو بپرس توخلوت

نمیشه خیلی اخلاقش یه جوریه بعضی وقتا با مادرجونم هم همینطور میکنه ولی اولین باره با من اینطوری می‌کنه من خیلی تعجب کردم اخه همش سعی می‌کردم باهاش خوب باشم 

چرا ازخودش نمی پرسی

جواب سلام منو نمی‌ده 

هر جا من هستم انگار اونجا نجسه نمیاد من چطوری برم بپرسم 

واقعا به خاطر بی محلی خاله ناراحت میشی؟؟😳😳😂😂کاش خاله من تا آخر عمر باهام حرف نزنه و بی محلی کنه� ...

خیلی داره بد رفتاری می‌کنه هی چش غره خب ناراحت میشم می‌بینم یکی در این حد بدش از من میاد حس خیلی بدی داره منتقل می‌کنه 

خودت و بزن به اون راه . اصلا ندیدش بگیر انگار که نیست . اون فهمیده تو حساس شدی داره هی رفتازش و بد تر میکنه اگه ۲ بار ببینه بهش رو‌نمیدی و رفتارش اصلا برات اهمیت نداره درست میشه