2777
2789
عنوان

دخترااا موافقید

275 بازدید | 55 پست

یه جمله بگید، بعد از روی جمله ات حدس بزنیم چه شخصیتی داری 

حالا من یا دوستانی که تشریف میارن تاپیک 

شبی زیر باران برقصان مرا ، میان خیابان برقصان مرا ، میان ترافیک و دود و مه نفس گیر تهران برقصان مرا

خب یه موضوع بگوووو

به شوق نور در ظلمت قدم بردار🌱                          من از نسل اریایی هستم و فرزند کوروش بزرگ🌚                  وقتی نظر میدم یعنی با اون شخص حرف میزنم پس دست از سرم بردار :)                                                 "مذهبی های افراطی" به هیچ عنوان با من بحث نکنند و سعی در فرو کردن افکارشون به من نداشته باشن🙏💛                                                                                   مثلا روشنفکرای عزیزم فشار ندن تومون عقایدشونو.💜                  جنسیت؟ نژاد؟ محل زندگی؟ بیخیال همه انسانیم و تا وقتی به هم اسیب نزنیم ادمای خوب و قابل احترامی هستیم🙏                                                      پرنسسعلی های سایتم قابل احترامن اگه درخواست ندن! 🤦‍♀️😂   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تآب آوری . امید در عین ناامیدی.

باورش سخته که نیستی رفتی از پیشم .                               عزیزای دلم ؛ رفتنتونو باور ندارم. ای کاش بودین.. آروم بخوابید..                                                      

خب یه موضوع بگوووو

دختر من ازت میترسم😁😁

خیلی کله خری ، شجاع بودن خوبه ولی بیشتر مواظب خودت باش

شبی زیر باران برقصان مرا ، میان خیابان برقصان مرا ، میان ترافیک و دود و مه نفس گیر تهران برقصان مرا
دختر من ازت میترسم😁😁خیلی کله خری ، شجاع بودن خوبه ولی بیشتر مواظب خودت باش

حالا جدن؟ 😂

انسان ها دارای شخصیت های متفاوتی هستند و این تفاوت هاست که میان موجی از سختی های زندگی مانند افتابی گرم و دلچسب انرژیت را فزونی میبخشند

و چه زیباست این تفاوت ها

به شوق نور در ظلمت قدم بردار🌱                          من از نسل اریایی هستم و فرزند کوروش بزرگ🌚                  وقتی نظر میدم یعنی با اون شخص حرف میزنم پس دست از سرم بردار :)                                                 "مذهبی های افراطی" به هیچ عنوان با من بحث نکنند و سعی در فرو کردن افکارشون به من نداشته باشن🙏💛                                                                                   مثلا روشنفکرای عزیزم فشار ندن تومون عقایدشونو.💜                  جنسیت؟ نژاد؟ محل زندگی؟ بیخیال همه انسانیم و تا وقتی به هم اسیب نزنیم ادمای خوب و قابل احترامی هستیم🙏                                                      پرنسسعلی های سایتم قابل احترامن اگه درخواست ندن! 🤦‍♀️😂   

همه چیز بهتر خواهد شد❤️‍🩹

میدونم خسته ای 

من صبر کردن رو دوست ندارم ولی مجبوراً دارم ادامه میدم

آخه چه معنی داره وقتی همه چی درست بشه که یا ما نیستیم یا دیگه شوقی برای ادامه نداریم 

تو هم همینی ولی بازم یه باریکه امیدی ته دلت هست 

امیدوارم زندگی به کامت باشه توی آینده ، همون جایی که دوست داری

همه چیز در آخرین آدمی خلاصه میشود که در تنگنای شب به یاد می آورید؛قلب شما آنجاست...

پلک میبندم میون گریه های بی ارادم/ دستتو دورم نگه دار من یه شمع رو به بادم/من مثل زیبایی تو از سر دنیا زیادم/ هم خودم مردم عزیزم هم عزیز از دست دادم🖤💔🥀کاربر آقا درخواست بده میدمش دست نی نی یار اینجا رو دیگه رها کنید بذارید نفس بکشیم