2777
2789

توی گوشی نباشه فیزیکی باشه کارتاشون

برای حاجتتون بعد از نماز مغرب ۱۰۱ بار بگید :لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین فَاسْتَجبناله و نَجٌَيناه من الغم و كذلك نُنْجي المؤمنين ...برای رهایی از شر ظالم بگو : فَسَيَكفيكَهُم الله و هو السمیع العلیم♥️حسبي الله و نعم الوكيل♥️خدا برایم کافی و بهترین وکیل هست♥️

کارت ت.ار.وت کلا مشکل داره...

بعد با قرآن میخوای مبادله‌اش کنی؟😶

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

کارت ت.ار.وت کلا مشکل داره...بعد با قرآن میخوای مبادله‌اش کنی؟😶

کی گفته مشکل داره همش درست در اومده برام

برای حاجتتون بعد از نماز مغرب ۱۰۱ بار بگید :لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین فَاسْتَجبناله و نَجٌَيناه من الغم و كذلك نُنْجي المؤمنين ...برای رهایی از شر ظالم بگو : فَسَيَكفيكَهُم الله و هو السمیع العلیم♥️حسبي الله و نعم الوكيل♥️خدا برایم کافی و بهترین وکیل هست♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کارت ت.ار.وت کلا مشکل داره...بعد با قرآن میخوای مبادله‌اش کنی؟😶

قهریم میخوام حسشو بدونم دلم تنگه براش

کی گفته مشکل داره همش درست در اومده برام

خانم معتقدی هستی شما🤍 درموردش سرچ کنید تحقیق کنید تا متوجه بشید حرامه و دست کم مورد تایید نیست

بخاطر اینکه توکل و تصمیم‌گیری به غیر خدا و غیب سپرده میشه و به جادو و غیب‌بینی ربط داره کار پاکیزه‌ای نیست، سنگینی زیادی داره حتی همون کارت‌ها که ابزار هستن هم سنگینی زیادی دارن برای مالکشون

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

خانم معتقدی هستی شما🤍 درموردش سرچ کنید تحقیق کنید تا متوجه بشید حرامه و دست کم مورد تایید نیستبخاطر ...

آره میدونم سنگینی‌ داره 

ایییی‌خواهر دلم تنگه دیگه واقعا نمیدونم چکار گنم گه از حسش بدونم نسبت به خودم یه اشتباه کردم در حقش پشیمونم اصلا فکر نکردم به عاقبتش یه حرفی زدم 🥺توش موندم فکر نکردم اینطور شه

آره میدونم سنگینی‌ داره ایییی‌خواهر دلم تنگه دیگه واقعا نمیدونم چکار گنم گه از حسش بدونم نسبت به خود ...

اگه دلش بخاطر حرفت شکسته باهاش ارتباط بگیر دوباره، اگه کلا ناامید نشده باشه احتمالا منتظره که بری لوسش کنی

یعنی الان اولویت اینه که بهش بگی پشیمونی و عذرخواهی کنی، صبر کردن فایده نداره

دیگه حالا یا ردت می‌کنه و میفهمی هنوز عصبانیه، یا می‌بخشه و به‌هم برمی‌گردید...

اگه دلش بخاطر حرفت شکسته باهاش ارتباط بگیر دوباره، اگه کلا ناامید نشده باشه احتمالا منتظره که بری لو ...

دعا کن به هم برگردیم یه صلوات