2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخلاق و پول

همونقدر که اخلاقی‌ات مهمه به همون اندازه پول مهمه

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️

من از ایناییم که خرِ عشقم عاشق بشم طرف کارتون خوابم باشه میخوامش البته پول خیلی مهمه ولی اخلاق و شعور ظاهر هم تا حدی که به دل بشینه مهمه

پلک میبندم میون گریه های بی ارادم/ دستتو دورم نگه دار من یه شمع رو به بادم/من مثل زیبایی تو از سر دنیا زیادم/ هم خودم مردم عزیزم هم عزیز از دست دادم🖤💔🥀کاربر آقا درخواست بده میدمش دست نی نی یار اینجا رو دیگه رها کنید بذارید نفس بکشیم 

پول اصلا تو اولویتام نبود

اما برگردم عقب قرارش میدم اما ن اول

وَ خُدا را آنگــونہ کــِ سِزاوارِ اوستــ نَشناختـــیم...                                                                   

نه اقا حمید معیارم به شما مربوط نیست پسرم

حتی این پروفایلایی که سایت گذاشته هم باعث نشد من چشممو باز کنم ببینم با کی دارم حرف میزنم تا نگفتی متوجه نشدم آقاست

پلک میبندم میون گریه های بی ارادم/ دستتو دورم نگه دار من یه شمع رو به بادم/من مثل زیبایی تو از سر دنیا زیادم/ هم خودم مردم عزیزم هم عزیز از دست دادم🖤💔🥀کاربر آقا درخواست بده میدمش دست نی نی یار اینجا رو دیگه رها کنید بذارید نفس بکشیم 

حتی این پروفایلایی که سایت گذاشته هم باعث نشد من چشممو باز کنم ببینم با کی دارم حرف میزنم تا نگفتی م ...

ببخشید من فقط خواستم مشورت بگیرم میخاستم درد و دل کنم 

ببخشید من فقط خواستم مشورت بگیرم میخاستم درد و دل کنم

باشه منم چیزی نگفتم که جواب سوالتم دادم 

تا زمانی که کاربرای آقا محترم باشن و حد و مرز رعایت کنن کسی کارشون نداره

نه اقا حمید معیارم به شما مربوط نیست پسرم

خانم ببخشید واسه خودم خاستم مشورت بگیرم آخه با یکی حرف زدم همه چیز رو مادیات میدونست خاستم نظر دیگران رو بپرسم بازم اگه سوءتفاهم شد ببخشید

الان شما اومدی و میخوای اهمیت مادیات و تو زندگی انکار کنی؟؟؟؟

مردا که اکثرا اخلاق درست حسابی ندارن رفتار با خانما رو که بلد نیستن خیانت کارم که هستن پولم اگه نداشته باشن آدم باید دقیقا دلشو به چیه اینا خوش کنه؟

حالا من خودم شوهرم اخلاقش عالیه و پولدارم هست ولی انقدر همسر دوسته و بلده چجوری رابطه رو مدیریت کنه که اگر پولدارم نبود من باهاش ازدواج میکردم ولی از اونجایی که مردی مثل همسر من ۱ در هزاره پس دخترا پول و اولویت قرار بدن بهتره.که حداقل غصه ی بداخلاقیه یه پولدار و بخورن تا اینکه یه گند اخلاق بی پول هر روز حالشونو بگیره!

کاربر خانم هستم.

بله مرسی جواب دادین خیر ببینی

خواهش میکنم