2777
2789
عنوان

زن همسایه روبه روی امون

521 بازدید | 35 پست

ما تازه اومدیم تو این شهر اصلام با کسی رفت و آمد ندارم زن واحد روبه روی چن روز پیش برام نذری آورد بعدام گفت که تنها زندگی میکنی شوهرش فوت شده و بعداز شوهرش چهار بار صیغه شده .گفت فقط یه برادر داره که هر ماه یه ده روزی میاد خونشون الانم رفت شهر...که اسم شهر من رو گفت اونجای هستی گفت نه زن داداشم برای اونجاست 

خب

همسرم،عزیزتر از جانم تو بهترینی. به خاطر همه خوبی‌هایت ممنونم،تو مهربان‌ترین همسر دنیایی،از اینکه بدون وقفه برای خوشحالی و رفاه من تلاش مکینی از تو سپاسگزارم ،امیدوارم لایق این همه عشق تو باشم هم نفسم...                                                                                                                                               🩷Ĥ🩷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به همسرم گفت این داماد عمه امه (بابام هم گفت بود اون اونجا زندگی میکنی)من فقط عکسشو دیده بودم عروسش نرفته بودم.خلاصه رفتیم جلو سلام و علیک کردیم همسرم گفت فکر کنم ما باهم همشهری باشیم دیگه یکم باهم گرم گرفتیم گفتم کدوم واحد هستید گفت طبقه سوم منم گفتم یعنی روبه روی ما میشه