2777
2789
عنوان

زن همسایه روبه روی امون

518 بازدید | 35 پست

ما تازه اومدیم تو این شهر اصلام با کسی رفت و آمد ندارم زن واحد روبه روی چن روز پیش برام نذری آورد بعدام گفت که تنها زندگی میکنی شوهرش فوت شده و بعداز شوهرش چهار بار صیغه شده .گفت فقط یه برادر داره که هر ماه یه ده روزی میاد خونشون الانم رفت شهر...که اسم شهر من رو گفت اونجای هستی گفت نه زن داداشم برای اونجاست 

خب

همسرم،عزیزتر از جانم تو بهترینی. به خاطر همه خوبی‌هایت ممنونم،تو مهربان‌ترین همسر دنیایی،از اینکه بدون وقفه برای خوشحالی و رفاه من تلاش مکینی از تو سپاسگزارم ،امیدوارم لایق این همه عشق تو باشم هم نفسم...                                                                                                                                               🩷Ĥ🩷

ادامه

لینک کانال من در روبیکا اموزش انواع بافت و شینیون  مو کودک  برای مادران عزیز که موقع مهمونی و عروسی  دغدغه  موی کودکشون رو  نداشته باشن 😍😍😍😍حتی مامانایی که دلبندتان موی کوتاه یا کم پشت داره و حتی خود مامانا😃https://rubika.ir/shinionkodak

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به همسرم گفت این داماد عمه امه (بابام هم گفت بود اون اونجا زندگی میکنی)من فقط عکسشو دیده بودم عروسش نرفته بودم.خلاصه رفتیم جلو سلام و علیک کردیم همسرم گفت فکر کنم ما باهم همشهری باشیم دیگه یکم باهم گرم گرفتیم گفتم کدوم واحد هستید گفت طبقه سوم منم گفتم یعنی روبه روی ما میشه