2777
2789

لطفا بگیدددد چجوریییی

وقتی موهام وز میشه دلم نمیخواد اصلا بازشون بذارم همش گوجه ای میبندمشون🥲

همشم نمیشه سشوار کشید

سشوارم میکشی بدتر موها آسیب میبینن

روغن آرگانم خریدم استفاده کردم ولی تاثیری برای از بین بردن وز نداشت🥲

تا الانم با موهام اشتباه برخورد کردم حیفم میاد کوتاه کنم بنظرتون میشه از الان احیاشون کنم؟

شما اگه راه حلی دارید کمک کنید لطفااااااا

از نرم کننده و شامپوی خوب استفاده کن 

من یه مدت شامپو شافت کر میزدم عالی بود 

دیگه ازش پیدا نکردم:/ حتی تو دیجی و خانومی 

چه کسی می داند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی پیله ات را بگشا ، تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💙                                                                                                         

وای منم خیلی دلم میخواد موهام رو از این وز بودن و جنگی بودن در بیارم 

خسته شدم انقدر همیشه اتو به دست بودم میخوام موهای طبیعی خودم بی وز و قشنگ باشه😭😭

بچه ها میشه یه اسپری که فقط وز مو رو خیلی خوب از بین ببره معرفی کنید؟

من موهام هیچ مشکلی نداره حالت دار و خوشگله ولی این وز بودنه بیش از حدش قشنگ تر زده به موهاممم

_

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برنج ایرانی نیم دانه بشور و بخیسون 

توی همون آب بذار قل بخوره 

توش الوئه ورا و روغن نارگیل و شیر بریده بدون آب بریز

بعد میکس کن خمیر ژله ای بشه

ماسک کن

سایت از صدا پر است و از حرف خالی...

راه حل نداره والا هر چیم باشه اثر کوتاه مدته

من روغن نارگیل میزنم کف دستم پخش میکنم تو دستم میزنم رو موهام یکم وزش میخوابه اونم نباید زیاد بزنی در حد چند قطره ولی اینکه بخوای شلاقی و بی وز باشه هیچ راهی نیس