2777
2789
عنوان

دلم نمیاد خروسمو بفروشم😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 227 بازدید | 25 پست
چیکار کردی با نبودشون🥺

ازشون کلی فیلم و عکس گرفتم ، میرفتم گوگل فیلم باغ دانلود میکردم که توش مرغ و خروس بود براشون تا یه هفته میزاشتم به محیط جدید عادت کنند پایی خیلی باحال بودند سه تاشون وقتی تو فیلم صدای خروس میومد و خروس هارو میدند به صفحه ی گوشی نوک میزدند ، دلم نمیخواست به کسی بدم دیدم بزرگ می شند موزاییک های حیاط رو با نوک شون هی نوک میزنند دلم سوخت براشون 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازشون کلی فیلم و عکس گرفتم ، میرفتم گوگل فیلم باغ دانلود میکردم که توش مرغ و خروس بود براشون تا یه ه ...

باز خوبه تو بردیشون باغ من نمیدونم چه آینده ای در انتظارشونه!

الحمدالله کما هو اهله
باز خوبه تو بردیشون باغ من نمیدونم چه آینده ای در انتظارشونه!

دو سال گذشته تا الان سربریدن و خوردن ، ولی از اینکه خودمون سر نبریدیم بخوریم خوشحالم چون مامانم هم گفت من دلم نمیاد ترجیح دادیم به غریبه بدیدم و بدونیم تو طبیعت که حق شون باید زندگی کنند ، اگه برات سخته بده فامیل های شهرستان تون برات بزرگ کنند.

دو سال گذشته تا الان سربریدن و خوردن ، ولی از اینکه خودمون سر نبریدیم بخوریم خوشحالم چون مامانم هم گ ...

شاید باورت نشه ولی ما هیچ فامیل و قوم و خویشی نداریم!

الحمدالله کما هو اهله
شاید باورت نشه ولی ما هیچ فامیل و قوم و خویشی نداریم!

چرا نشه ما هم نداریم ، یه کاری می تونی انجام بدی نمیدونم کدوم شهری من تهران هستم ، پارک های بزرگش یه قسمت داره که مخصوص حیوانات هست ببر اونجا بنداز کنار مرغ و خروس های دیگه هم تو طبیعت هم بهشون رسیدگی میشه هم کسی نمیخوره من اون موقع اصلا به ذهنم نرسید ببرم.

چرا نشه ما هم نداریم ، یه کاری می تونی انجام بدی نمیدونم کدوم شهری من تهران هستم ، پارک های بزرگش یه ...

من تهران نیستم آذربایجان غربیم نمیدونم اینجا همچین پارکی داره یا نه! 

الحمدالله کما هو اهله
من تهران نیستم آذربایجان غربیم نمیدونم اینجا همچین پارکی داره یا نه!

گوگل بزن ببین چند تا پارک داره بهتون نزدیک باشه برو از نزدیک ببین ، امکان نداره نباشه باغ وحش چی اینم گزینه ی خوبیه