2777
2789
عنوان

حالتونو چطور خوب میکنید بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 219 بازدید | 40 پست
بعضم گرفت تاپیکاتو دیدم بعد اون بازم رفتی تو رابطه ؟ تموم کردید؟

آره بعد از دوسال به اجبار دوستم با یکی آشنا شدم آدم خوبی هم بود ولی من نمیتونستم هیشکی رو جای اون بپذیرم

پلک میبندم میون گریه های بی ارادم/ دستتو دورم نگه دار من یه شمع رو به بادم/من مثل زیبایی تو از سر دنیا زیادم/ هم خودم مردم عزیزم هم عزیز از دست دادم🖤💔🥀کاربر آقا درخواست بده میدمش دست نی نی یار اینجا رو دیگه رها کنید بذارید نفس بکشیم 

نوار قلب گرفتی ؟ چند سالته؟

آره تو نوار و اکو چیزخاصی نبود دکتر گفت واسه استرس و اضطرابه

۲۸ سالمه

پلک میبندم میون گریه های بی ارادم/ دستتو دورم نگه دار من یه شمع رو به بادم/من مثل زیبایی تو از سر دنیا زیادم/ هم خودم مردم عزیزم هم عزیز از دست دادم🖤💔🥀کاربر آقا درخواست بده میدمش دست نی نی یار اینجا رو دیگه رها کنید بذارید نفس بکشیم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره بعد از دوسال به اجبار دوستم با یکی آشنا شدم آدم خوبی هم بود ولی من نمیتونستم هیشکی رو جای اون بپ ...

درکت میکنم عزیزم واقعا سخته بخصوص ک سعی کردی ادم جدیدی بیاد تو زندگیت ولی نشده

نمیدونم چی بگم🥲

عاشقم❤️

ولی میشه کافیه بخوای

خواستم نشد

درکت میکنم عزیزم واقعا سخته بخصوص ک سعی کردی ادم جدیدی بیاد تو زندگیت ولی نشدهنمیدونم چی بگم🥲

هر لحظه که باهاش بودم هر لبخندی که بهش میزدم هر ابراز علاقه ای که ازش میشنیدم پر از عذاب وجدان میشدم حس میکردم دارم خیانت میکنم به نامزدم

خواستم نشد

کم نیار جا نزن سخته ولی شدنیه

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس  که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

خب خیلی زیاد تپش قلبت تو این سندلیلش فقط استرس فکر نکنم باشه

نمیدونم دکتر رفتم گفت قلبت مشکل نداره بهم کلردیازپوکساید داد یه مدت می خوردم حس بدی داشتم قطعش کردم

نمیدونم دکتر رفتم گفت قلبت مشکل نداره بهم کلردیازپوکساید داد یه مدت می خوردم حس بدی داشتم قطعش کردم

از اعصابت 

ولی چون عصبیه مراقب باش 

چون قلبت یهو بدتر میشه 

مراقب قلبت اصلا نیسی 

اضطراب

هر لحظه که باهاش بودم هر لبخندی که بهش میزدم هر ابراز علاقه ای که ازش میشنیدم پر از عذاب وجدان میشدم ...

میفهمم حستو چون واقعا دوسش داشتی

ولی خب اون دبگه دستش از دنیا کوتاهه شاید اگه الان میشد باهاش حرف بزنی یه جوری ارتباط بگیری میگفت که توام زندگیتو کنی حتی بدون اون

پس عذاب وجدان نگیر به خودت باز فرصت بده 

اگه باز زمان نیاز داری صبر کن بیشتر که کنار بیای بعد کسیو جایگزین کنی خب چون تا ابد تنها نمیشه بمونی که ادم بالاخره سنش یه روزی بالاتر میره همدم میخاد🥲فعلا کار اینا کن که حداقل ذهنت کمتر بره تو گذشته سرکار میری؟

عاشقم❤️

از اعصابت ولی چون عصبیه مراقب باش چون قلبت یهو بدتر میشه مراقب قلبت اصلا نیسی

واقعا کنترلی روی احساسم ندارم یادش میفتم حالم بد میشه بدنم گر میگیره قلبم تندتند میزنه نفسم میگیره انگار یهو کل تنم خالی میشه 

میفهمم حستو چون واقعا دوسش داشتیولی خب اون دبگه دستش از دنیا کوتاهه شاید اگه الان میشد باهاش حرف بزن ...

یکی دوماهه نمیرم ولی احتمالا از آخر تابستون دوباره برم

واقعا نمیتونم از هیشکی خوشم نمیاد وقتی یکی سعی میکنه بهم نزدیک شه حالم بد میشه

خب خیلی مراقب باش ربطی به سن کم نداره ها یهو حمله قلبی میکنی

زندگی برام اونقدرا بااهمیت نیس که بخوام از مرگ بترسم فقط میخوام تا وقتی زنده ام روح و روانم آرومتر باشه