2777
2789
عنوان

حالتونو چطور خوب میکنید بیاین لطفا

219 بازدید | 40 پست

۳ سال و ۲ ماه و ۲۷ روزه که نامزدمو از دست دادم انگار نیمه ی جونم نیست حالم خوب نمیشه هرکاری میکنم فرقی نمیکنه تراپی رفتم میرم بیرون سرکار مهمونی تو جمع دوستام یا خانواده سعی میکنم ظاهرمو حفظ کنم معاشرت کنم بخندم آروم باشم ولی نمیشه کافیه یه لحظه تنها شم قلبم از دلتنگی و غصه میخواد بترکه نگرانم برای خودم که نمیتونم آدم سابق باشم زندگی کنم انگار روحم مرده ۳ ساله از ته دل نخندیدم ۳ ساله شبی بدون گریه نخوابیدم یادش میفتم نفسم میگیره قلبم ار جا کنده میشه چیکار کنم؟چطوری آروم شم؟

پلک میبندم میون گریه های بی ارادم/ دستتو دورم نگه دار من یه شمع رو به بادم/من مثل زیبایی تو از سر دنیا زیادم/ هم خودم مردم عزیزم هم عزیز از دست دادم🖤💔🥀کاربر آقا درخواست بده میدمش دست نی نی یار اینجا رو دیگه رها کنید بذارید نفس بکشیم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی عزیزم چه اتفاقی براشون افتاد؟

تصادف کرد

پلک میبندم میون گریه های بی ارادم/ دستتو دورم نگه دار من یه شمع رو به بادم/من مثل زیبایی تو از سر دنیا زیادم/ هم خودم مردم عزیزم هم عزیز از دست دادم🖤💔🥀کاربر آقا درخواست بده میدمش دست نی نی یار اینجا رو دیگه رها کنید بذارید نفس بکشیم 

تپش قلب داری فکر کنم خیلی

اکثر وقتا شونه و دست چپم تیر میکشه دردش کلافم میکنه

😞😞🥲حق داری اذیت باشی بخاطرش معلومه خیلی دوسش داشتی بعضی حسا هیچوقت دیگه تکرار نمیشن بعضی آدما جاش ...

جونم براش میرفت همیشه میگم کاش من به جای اون مرده بودم 

انرژی مثبت خودباوری بجای خودباختگی ایمان توکل اراده تلاش

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس  که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

انرژی مثبت خودباوری بجای خودباختگی ایمان توکل اراده تلاش

گفتنش راحته

گفتنش راحته

ولی میشه کافیه بخوای 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس  که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

چچون تپش قلب داری اینجوریه یکم قلبت رو کنترل کن خیلی مضطربی

خیلی سعی میکنم ولی نمیتونم دست خودم نیس خودمم ناراحتم از این وضع