2777
2789
عنوان

معلمی هست که شهر خودش درس نده

74 بازدید | 6 پست

و بره شهرای اطراف برا تدریس؟ 

متاهلید یا مجرد؟ 

سخت نیست؟ 

{در نهایت همه تنهاییم...}   لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هام که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن و منو هیچ جا ریپلای نکنن ممنونم.

اره عزیزم خودم روستا تدریس میکنم صبح میرم ظهر میام

ولی اگر منظورت شهر های دیگه هست بله دوستام البته مجرد هستند فقط یکیشون متاهله که امسال انتقالی دادن به شهر شوهرش.

سختم که خونه گرفتند و هر هفته یا دو هفته یک بار میان خونه اخر هفته ها

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هنوز سرکار نمیرم اما محل تدریسم شهر خودم نیست😕

انشالله قبول شی بری

عیب نداره

{در نهایت همه تنهاییم...}   لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هام که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن و منو هیچ جا ریپلای نکنن ممنونم.

اره عزیزم خودم روستا تدریس میکنم صبح میرم ظهر میامولی اگر منظورت شهر های دیگه هست بله دوستام البته م ...

متاهل با بچه چی

یکی از همکلاسی هام هست رفتن شهر ی که تدریس میکنه بچشم همونجا میبره مدرسه اخر هفته ها هم میان شهر . ا ...

مرسی عزیزم از پاسخگویی باحوصله ت😍😍