2777
2789
عنوان

چرا بدون ارتودنسی نمیشه

71 بازدید | 9 پست

چرا هر کار زیبایی ک میخوام برای دندونن انجام بدم میگن باید ارتودنسی کنی دندونام مرتبن فقطط یکیش کجه دندون کنار دوتای جلو 

خب نیخوام فقط کجی اونو درست کنم دیدم کسایی ک یدونه لمینت کردن 

تنها ترین لحظه ی انسان اونجاست که خودش ب خودش میگه ؛ اشکال نداره درست میشه (:

حس میکنم دکتره الکی میگه اول ارتودنسی مگه میشه نتونن کارب واسه همون انجام بدن 

شاید بخاطر مدل فکت باشه که میگن ارتودنسی بهتره

فقط 36 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ارشد مهندسی ژنتیک🧬عاشق کتاب📚گل و گیاه🌱و موسیقی🎶 یه ورزشکار پر انرژی و نمونه💪والیبالیست🏐 تلاش واسه لاغرشدن وزن الان:57 کیلو⏲️ وزن هدف:۵۵کیلو⏲️ یه دختر تابستونی💅🌾 اقدام واسه مامان شدن🤰🏻مامانِ امیر ارسلان👶

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شاید بخاطر مدل فکت باشه که میگن ارتودنسی بهتره

اصلا ب فکم نکاهی نکرد یه راست گفت اول ارتودنسی کن 

البته آره ممکنه دکتره بخاطر پول اینجوری میگه مثلا من ارتودنسی کردم اواسط دوره دندونام قشنگ صاف شدن و دوباره اخرایی ک دیگه میخاستن سیم ها رو باز کنن یکم کج شد دندونم بهش گفتم این چرا باز برگشت گفت دیگه دندونات قرینه نیستن باید کامپوزیت کنی!!! فک کن! گفتم بابا نامرد خب اگر قرینه نبودن چجوری وسطای دوره خوب شده بودن قشنگ دوباره ازبس سیما رو دستکاری کرد کجشون کردی! حالا فک کن دوسه سال پیش من سی چهل تومن پول ارتو دادم بعد میگف برو کامپیوزیت باز اونجا هم پنجاه تومان بدم! من ک دیگه نرفتم ولی الان حس میکنم باز یکم صاف شده

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ارشد مهندسی ژنتیک🧬عاشق کتاب📚گل و گیاه🌱و موسیقی🎶 یه ورزشکار پر انرژی و نمونه💪والیبالیست🏐 تلاش واسه لاغرشدن وزن الان:57 کیلو⏲️ وزن هدف:۵۵کیلو⏲️ یه دختر تابستونی💅🌾 اقدام واسه مامان شدن🤰🏻مامانِ امیر ارسلان👶

البته آره ممکنه دکتره بخاطر پول اینجوری میگه مثلا من ارتودنسی کردم اواسط دوره دندونام قشنگ صاف شدن و ...

ب نظرت خوبه منم انجام بدم ؟ اینام میگن اول ارتودنسی کن بعد کامپوزیت 

ب نظرت خوبه منم انجام بدم ؟ اینام میگن اول ارتودنسی کن بعد کامپوزیت

فقط بخاطری که پول بیشتری بگیرن نمیدونم والا شاید حالا دکتر تو خوب باشه اول ارتودنسی کن ان‌شاءالله که درست میشه دیگه نرو اصلا کامپوزیت اگ صاف شدن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فقط بخاطری که پول بیشتری بگیرن نمیدونم والا شاید حالا دکتر تو خوب باشه اول ارتودنسی کن ان‌شاءالله که ...

همین الانم زیاد مشکل ندارن اخهفقط یکیش کجه 

همین الانم زیاد مشکل ندارن اخهفقط یکیش کجه

پس با همون ارتودنسی حله دیگه نیاز به کامپیوزیت و اینا نیست

1
5
10
15
20
25
30
35
40